- 19 Kasım 2020
- 22.046
- 48.140
- 548
Aman öyle olsun kuzum bebelerin nazı hiç çekilmiyoHerhalde belki sizinki ağırdı benim ki hafif geçiriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman öyle olsun kuzum bebelerin nazı hiç çekilmiyoHerhalde belki sizinki ağırdı benim ki hafif geçiriyo
Boğazım acıyoSağoll dutum canım sen nasılsın
He vallahii yaa ne kötüymüş hiç yasamadım.bugüne kadar böyleAman öyle olsun kuzum bebelerin nazı hiç çekilmiyo
Ay inşallah beklerimmmmYaa çok merak ettiğim şehirlerden biri daha inşallah düşer yolumuz kuzum
Ayy o acısı çok kötü yaa bal karabiber sıcak sütle iç iyi gelirBoğazım acıyo
Ben kaçar hadi bakalım kolay gelsin canım iyi gecelerOh be mutfağım pırıl pırıl olduuu
Ama islerim bitmedi, burda konusmaya daldım
Valla misssss gibi oldu yazacam birazdan topiğeeeee islerim tam bitsinNego seni paralar haaa iyice temizle
Nere kaldıValla misssss gibi oldu yazacam birazdan topiğeeeee islerim tam bitsin
İyi geceler kurbişşşBen kaçar hadi bakalım kolay gelsin canım iyi geceler
Kıyafetleri katlayacam bitecekNere kaldı
Dolap üstü sildinmiKıyafetleri katlayacam bitecek
Antibiyotik gargara vardı onu yaptımAyy o acısı çok kötü yaa bal karabiber sıcak sütle iç iyi gelir
Sistttttt sus laHahha o değilde olayların içindeymişiz gibi saçma sapan bir duruma düşmemize üzüldük dimi. Bi daha o parmaklarına dikkat et pare pambık pambık parmaklarını ısırırım senin
Mutfağı komple boyadık bebisim bir şey kalmadıDolap üstü sildinmi
Vur ağzına arlanmamış illa atılacalSistttttt sus la
Bence sen git uyu bugünlük bu kadar aksiyon ekşin yeterBen kaçar hadi bakalım kolay gelsin canım iyi geceler
Ooo boya kokusunu severimm bahhMutfağı komple boyadık bebisim bir şey kalmadı
Tamam beybim iyi ettinAntibiyotik gargara vardı onu yaptım
Kiz durmiyor ki catlak isteVur ağzına arlanmamış illa atılacal