• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye yalnız pp ve nick çok uyumlu zusjdkdkdlflföf
Püskürttümmm 😅😅😅😅
spit-take.gif

Bak hele şırdan da yapıyon hee pareee bunu duymalı 😅😅😅 MssPARE MssPARE
Mumbara bende bayılırım da kibe ne
Burda öyle derler, işkembe galiba. Ama onu dikiyoruz biz içini mumbarı doldurduğumız gibi dolduruyoz çok güzel oluyor. Yaparsak fotoğraf çekerim heherheh
He kız benim elimden her yemek gelir ahdjdd

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye yalnız pp ve nick çok uyumlu zusjdkdkdlflföf
Yaf bu nickin içinde boğuluyorum ölüyorum her gün ruhum çekiliyor 😅😅 çok ağır geldi. Ah bu pare yine beni yakan o oldu. Dedim ki al bunh sen yap sana uyar ddm yok dedi. Tuttum ben yaptım ama nasıl ağır geliyor taşıyamıyorum çatlağım ben arkadaş bunlar bana xxxxllll😅😅😅😅

Yaf bu nickin içinde boğuluyorum ölüyorum her gün ruhum çekiliyor 😅😅 çok ağır geldi. Ah bu pare yine beni yakan o oldu. Dedim ki al bunh sen yap sana uyar ddm yok dedi. Tuttum ben yaptım ama nasıl ağır geliyor taşıyamıyorum çatlağım ben arkadaş bunlar bana xxxxllll😅😅😅😅
Valla ne yalan söyleyeyim ben de sana yakıştıramıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Burda öyle derler, işkembe galiba. Ama onu dikiyoruz biz içini mumbarı doldurduğumız gibi dolduruyoz çok güzel oluyor. Yaparsak fotoğraf çekerim heherheh
He kız benim elimden her yemek gelir ahdjdd
Hee bildim bildim. Bi kere mumbar ile denedim sw beceremiştim😅😅🙈 maşallah maşallah hamarat hatunlara bir yenisi daha eklendi pehh kıskanmadık ki :63::63:

Geçenlerde jane yaptım nickimi sonra hemen mesaj attım yöneticilere pişman oldum değiştirmeyin diyw 🤣🤣zamanında pişman olmanın faydaları

Kuzum başı yukarıda yatsın dedi mi. Normal de yastıksız yatıyor ama Dr bu süreçte başı yukarıda yatsın ddi yastık kullanıyoruz
Haaa yoo bize demedi onu hatta kaloriferi odada iyice kısın dedii hava nemlendirici açın dedi oyle yanii hafif geniz akıntısı var bizde belki ondan demedi yastığı biz dun gece kapattıkk kaloriferii 23 dereceydi zaten sabah 7de 22 oldu güzelde uyudu baya

Haaa yoo bize demedi onu hatta kaloriferi odada iyice kısın dedii hava nemlendirici açın dedi oyle yanii hafif geniz akıntısı var bizde belki ondan demedi yastığı biz dun gece kapattıkk kaloriferii 23 dereceydi zaten sabah 7de 22 oldu güzelde uyudu baya
Bizim nefese de bize de demişti canım. Hani genize akmasın diye mi burnu tıkanması diye mi bilmiyorum. Nefes0858 Nefes0858

Back