• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok lee kocama yedi numara serisi eşliğinde yelek örüyorım 🤪

İyidir canm sen nasılsjn

Oh iyi iyi çok şükür
Bebemize iyi bak üşütme çocu anası kendine de iyi bak sütünü neym bol ver ha

Geçmiş olsun Duduş pekmez iç
Lo o etiket ne ben şok bok mok
Bundan sona böle😝

wake-up-awake.gif

Hahha minnoşa sorma ne yesem diye 😅
Eskiden kebap yerdi şimdi şırdan 😅😅 Minnosprenses Minnosprenses

Şırdan yemedim, en son yaptığımda şırdanı kaynanama göndermiştim. Kibe mumbar vs yerim ama ımmmmm canım çekti He Minnosprenses Minnosprenses ama sana yaparım şırdan🤣🤣tadına bakmadım

O dilini koparıp minnosa vericem o kebab yapar şirdan la yer :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Bumdan sonra kebap yicem 😂😂😂😂😂

Bizim nefese de bize de demişti canım. Hani genize akmasın diye mi burnu tıkanması diye mi bilmiyorum. Nefes0858 Nefes0858
Evet canım bende o dönem yastıkta yatırdım genize akmasın diye daha rahat yatıyordu sıcaklık olayına gelince öksürüğü çok artmıştı benim oğlusun doktor sıcak iyi gelmez öksürük tutunca camı açın hava alsın soğuk uygulayın demişti gercekten de soğuk iyi geliyordu
Tekrar geçmiş olsun Jou Jou Canım 🥰

Evet canım bende o dönem yastıkta yatırdım genize akmasın diye daha rahat yatıyordu sıcaklık olayına gelince öksürüğü çok artmıştı benim oğlusun doktor sıcak iyi gelmez öksürük tutunca camı açın hava alsın soğuk uygulayın demişti gercekten de soğuk iyi geliyordu
Tekrar geçmiş olsun Jou Jou Canım 🥰
Oyle zatenn sicak ortamda iyi gelmez biz oyüzden kaloriferi kıstıkk odada dr a gitmeden 2 3 gün önceden beri yapıyoruzz sanırim ondan ilerlemedi iyi geldii

Sagol canım vallahaa coknhuysuz oluyolar ilkkez geldi başıma ne zormuş

Back