- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
Napıyon kız nasılsınGeçmiş olsun canım
Naptınız ne dedi dr
altıma işedim.
Korkma sen gel bana sor bu ney diye. Haberim varsa aydınlatırım seni yoksam ikimizde höser otururuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyon kız nasılsınGeçmiş olsun canım
Naptınız ne dedi dr
altıma işedim.
Korkma sen gel bana sor bu ney diye. Haberim varsa aydınlatırım seni yoksam ikimizde höser otururuz
Napim bebe sallıyom sende bi gittin geldin heNapıyon kız nasılsın
Kolay gelsinNapim bebe sallıyom sende bi gittin geldin he
Geçmiş olsun canım
Naptınız ne dedi dr
altıma işedim.
3 müz teneffüs çıktıkNapim bebe sallıyom sende bi gittin geldin he
insan boşluğa düşüyo.Kolay gelsin
Ben niye gittim bilmiyom ama konusunu açmaya korkuyorum, şükür geldim çok girmezdim buraya ama banlanınca bi kötü oldum
kafa tatili
Ah ah dut beni tut diye boşa demiyorum
Bizde korkudan altımıza seyttik di
Catlak-kurabiye görmedi
3 müz teneffüs çıktık
burun akıntısı var zaten akcigerlere inmesin diye surup verdi canom iyi yani uyuyo simdii burun spreyi almıştım onceden onu sıkiyodum burnuna 2 gündür suruplarla 5gün daha geçmezse tekrar gelin dedi ama geçer dedi birşeyi yok dediGeçmiş olsun canım
Naptınız ne dedi dr
altıma işedim.
İyi şükür canım geçmiş olsun tekrarburun akıntısı var zaten akcigerlere inmesin diye surup verdi canom iyi yani uyuyo simdii burun spreyi almıştım onceden onu sıkiyodum burnuna 2 gündür suruplarla 5gün daha geçmezse tekrar gelin dedi ama geçer dedi birşeyi yok dedi
Aman dikkat et jou çok kötüymüş bebeleri daha etkiliyorburun akıntısı var zaten akcigerlere inmesin diye surup verdi canom iyi yani uyuyo simdii burun spreyi almıştım onceden onu sıkiyodum burnuna 2 gündür suruplarla 5gün daha geçmezse tekrar gelin dedi ama geçer dedi birşeyi yok dedi
Bebeğiimm sağoll benden ona geçti işte malumm maskeyle nekadar dikkat edersem edeyim geçiyo maaleseff bunada şükür hali var ateşi yok zaten burnu tıkalı olunca fazla nazlıAman dikkat et jou çok kötüymüş bebeleri daha etkiliyor
Yavrum ya bir an önce iyilersin inşallah
Geçmiş olsun yavri ❣❣❣❣
insan boşluğa düşüyo.
Aman açma hös dilini dibine çek
Aynen canım kimse sorsam hasta aman dikkat edin baya zor geçiyormjş bide bizimki normal üşütme miydi neydi çabuk toparlandık çok şükürAaa çok geçmiş olsun kuzum şu sıra herkes hSta ya kış da tam gelmedi hala mevsim geçişi gibi havalar
Hahha minnoşa sorma ne yesem diyeİyi akşamlar canoskiler ben açım hahajsdkdk
Şırdan yemedim, en son yaptığımda şırdanı kaynanama göndermiştim. Kibe mumbar vs yerim ama ımmmmm canım çekti He Minnosprenses ama sana yaparım şırdantadına bakmadım
Hahha o değilde olayların içindeymişiz gibi saçma sapan bir duruma düşmemize üzüldük dimi. Bi daha o parmaklarına dikkat et pare pambık pambık parmaklarını ısırırım senin
Ah ah dut beni tut diye boşa demiyorum
Bizde korkudan altımıza seyttik di
Catlak-kurabiye görmedi
3 müz teneffüs çıktık
Sen kaşınıyon ha sussana ahjsdkdHahha o değilde olayların içindeymişiz gibi saçma sapan bir duruma düşmemize üzüldük dimi. Bi daha o parmaklarına dikkat et pare pambık pambık parmaklarını ısırırım senin
Kuzum başı yukarıda yatsın dedi mi. Normal de yastıksız yatıyor ama Dr bu süreçte başı yukarıda yatsın ddi yastık kullanıyoruzburun akıntısı var zaten akcigerlere inmesin diye surup verdi canom iyi yani uyuyo simdii burun spreyi almıştım onceden onu sıkiyodum burnuna 2 gündür suruplarla 5gün daha geçmezse tekrar gelin dedi ama geçer dedi birşeyi yok dedi
Bak hele şırdan da yapıyon hee pareee bunu duymalı MssPAREŞırdan yemedim, en son yaptığımda şırdanı kaynanama göndermiştim. Kibe mumbar vs yerim ama ımmmmm canım çekti He Minnosprenses ama sana yaparım şırdantadına bakmadım