• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde gitmeyi çok istediğim yerlerden biri 😍😍 çok merak ediyorum inşallah nasip olur bir gün 😍 gönül dağı da orada çekiliyormuş sanırım
Evet canım, Sivrihisar ilçesinde ❤️
İnsAllah gelirsin..
Çi börek yemeden gitme, odunpazarı ve masal sotusunu da görmeden gitme 🥰🥰🥰

İlişki hakkında birşey dememişlerdi ama biz kendimizce enfeksiyon falan olur diye yasak koymuştuk ama iptal olduktan sonra oldu tabide korunarak. Hiçbir ihtimal vermiyorum o yüzden
Benimki kalınlıktan öte görüntüsü önemli biz şimdi kongrelerde bunu tartışıyoruz 3 çizgi olduğunda transfer olabilir kanaatindeyiz dedi.
Estrofemi vajinal almama rağmen böyle. Demekki senin rahim yapın bu şekilde bu kadar kalınlaşıyor dedi. Hatta dosyamı inceledi opu öncesi e2 2bin küsürlerdeyken bile max 8mm görmüşüz rahimde dedi.
O yüzden karar vermişti transfere.
Ama tam karar verilince e2 düşünce de zaten ip üstünde yürüyor gibiyiz hiç gerek yok riske dedi işte önümüzdeki ay bakalım nasıl yanıt vericek.

7 taneydiler biri sağlıksız geldi pgtden 6ya düştü canım. 2 istemiyor doktor hem pgtli olduğu için. Hemde ikiz gebelikte bir risk diyor.
Nasip bakalım 🤷🏼‍♀️
Allah için bu üç çizgiyi gören arkadaşlar ne tedavisi uyguladiniz benim rahim 7.5 mm de kaldı histereskopi laparoskopi oldum düzelmedi nar suyu avakodu estrfoem le bu 7.5 mm kalinlsasti bu kez üç çizgi görüntüsü yok transfer yapamam dedi doktorum. Rahim kalp şeklinde ve daha önceki rahimde erken gebelikten dolayı tüp lerim bağlı ve olumsuz ameliyat geçirdim die rahmin çok zedelenmiş ben böyle transfer yapamam diyor 😥

Evet canım, Sivrihisar ilçesinde ❤️
İnsAllah gelirsin..
Çi börek yemeden gitme, odunpazarı ve masal sotusunu da görmeden gitme 🥰🥰🥰
Ya ay inşallah inşallah 🥰 🥰
Bizim minnoşlarjn doğum tarihi de yakınmış 🥰 senin ikiz galiba sağlıkla yaşasınlar öp benim için 🥰🥰

Allah için bu üç çizgiyi gören arkadaşlar ne tedavisi uyguladiniz benim rahim 7.5 mm de kaldı histereskopi laparoskopi oldum düzelmedi nar suyu avakodu estrfoem le bu 7.5 mm kalinlsasti bu kez üç çizgi görüntüsü yok transfer yapamam dedi doktorum. Rahim kalp şeklinde ve daha önceki rahimde erken gebelikten dolayı tüp lerim bağlı ve olumsuz ameliyat geçirdim die rahmin çok zedelenmiş ben böyle transfer yapamam diyor 😥
Ben sadece estrofem kullanmıştım 3 çizgiydi ama 6.9 mmdi benimkide mesela ince kalıyordu ama sanırım 3 çizgi olması daha önemliymiş. İlaçlarla olur diye düşünğyırum birde nar suyu kullansanız çok fayda gören var

Ya ay inşallah inşallah 🥰 🥰
Bizim minnoşlarjn doğum tarihi de yakınmış 🥰 senin ikiz galiba sağlıkla yaşasınlar öp benim için 🥰🥰
Teşekkür ederim canım benim evet ikiz, bende ikizim, esim de ikiz. Aile boyu ikiziz😂😂😂🤪🤪
Öperim tabi 🥰🥰❤️❤️

Yaaaaaaa 😳😳😳😳😳😳😳
Çok güzellllllllll 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Kız nasıl denk geldiniz eşinle ayy yaa harika bir şey 🥰🥰🥰😅😅😍😍😍🤩🤩
Valla eşim ikizim var deyince şok olmuştum aaa benimde var dedim 😝😝
Onun ki erkek hiç benzemiyoar, benim ikizim de erkek bizde hiç benzemiyoruz 🤪🤪❤️

Ne güzellll 😍😍 Rabbim daim etsin mutluluğunuzu, 🥰 🥰
Bebeler benziyor mu
Amin canım cumlemizin🥰
Onlarda hiç benzemiyor biri sarışın renkli gözlü
Biri beyaz tenli kahverengi gözlü 😍😍
Huy olarak hiç benzemiyorlar 😆😆
Biri eşime biri bana benziyor kısacası 🙈🥰🥰

Back