- 25 Ağustos 2019
- 61.135
- 114.138
- 698
- 30
Sağol canim benim sen nasılsınnİyiyim kurbişşş
Oy yavrum benim Allah şifa versin
İyiyim paremm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim benim sen nasılsınnİyiyim kurbişşş
Oy yavrum benim Allah şifa versin
İyiyim paremm
Yaaatabii kuzumm yaa işin şanslısı hepte sevdiklerimizle beraber banlandıkk
Şansliyızz buyüzdende beybitoşBaktım tinoş gelmiş bende geldim sonra onun geldiğini görmeseydim kalırdım mapuslarda@Tiniminimavihanim
![]()
İyiyim Joum, yargı nasıl gidiyorSağol canim benim sen nasılsınn
Ayyy biliyomusun hic aklıma gelmiyo habu paçi geldiğinden beri etiket bile edemedimm biri ediyoduu etiketii ama biturlu gelmedi uyelik iptali diyo acaba atıldımı siteden yaaİyiyim Joum, yargı nasıl gidiyorben izlemedim 2 haftadır ya.
ŞşşAyyy biliyomusun hic aklıma gelmiyo habu paçi geldiğinden beri etiket bile edemedimm biri ediyoduu etiketii ama biturlu gelmedi uyelik iptali diyo acaba atıldımı siteden yaa
Kiz tekrar neolduu gene ne iş çeviriyorsunTekrar oldu
Hahahahaha kız aynı mesajı iki kere yazdım onu dedim tekrar diyeKiz tekrar neolduu gene ne iş çeviriyorsun
Manyahh yavvvHahahahaha kız aynı mesajı iki kere yazdım onu dedim tekrar diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sürekli karşıma OPET reklami çıkıyor, aşırı sinir oluyorum
Opera uygulamasi indirSürekli karşıma OPET reklami çıkıyor, aşırı sinir oluyorumbende iyiyim kahve içiyorum
![]()
Yok günde en az 3 fincan kahve içerim, bağışıklık kazandımOpera uygulamasi indir
Reklamsız site sorunsuz
Afiyet olsun uyku sorunu yapmıyorsa![]()
Bakayım diyorum çocuğu uyuturken mızırdanıyor hop çık yazamıyorum bir türlü canım okuyup kaçıyorum