- 27 Mart 2019
- 29.780
- 108.602
- 598
![kitty-forman-debra-jo-rupp.gif](https://media.tenor.com/3MBb9OcZK-IAAAAS/kitty-forman-debra-jo-rupp.gif)
Bunlar bana neler yaptılar neler perimAgahaahaha yaa pare ne güldüm sabah sabaahh Allahta seni güldürsün![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar bana neler yaptılar neler perimAgahaahaha yaa pare ne güldüm sabah sabaahh Allahta seni güldürsün![]()
Kız benim sivaslı durumun çok Allahım cinsellikte konu vardı
Eşi sivasliymis hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Halen aklıma geldikçe gülüyorum
Adam boşalırken köpek gibi uluyormuş kadına sende ulu diyormuş
Kangalın diyormuş kadına
Kadın bundan rahtsizmis allahım ne geyik ne geyik
Biri de yazmış benim demiş koca merzifonlu korkmaya başladım
Ay yarilmıştık ya
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
Oooo eşin horonu abartıyodur dügünde bileEşimde Trabzon'lu, iki deli bir araya gelmemeliydik![]()
Oyy canim yaaGözümün çapağıyla okuyordum gı Bi an şeedemeidm
Off pare ya hahahhaha komedi filmisin ha![]()
Ben Eskişehir'liyim canım, eşim buraya iş icin geldi, ortak arkadaşımiz vardı o şekilde tanıştık.Oooo eşin horonu abartıyodur dügünde bilesen nerelisin
Oooo öğrendiysen bizdensin artıkk meryooşşBen Eskişehir'liyim canım, eşim buraya iş icin geldi, ortak arkadaşımiz vardı o şekilde tanıştık.Baya horon teptilk düğünümuz de bende öğrendim
Sonra İzmir'e is için tanıştık ordan oraya anlayacağın![]()
Ah parem neler çekmişsin![]()
Bunlar bana neler yaptılar neler perim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eskişehir gerçekten çok güzeldir, gelen öğrenciler memleketine girmiyorOooo öğrendiysen bizdensin artıkk meryooşşeskisehir cok guzelmiş isitme engelli kardesim var bi orda unv varmış engelliler için gitmisler gormusler gezmisler annem bayıldı buraya taşıncam demişti hahahah ama sonra tabi unv kismet olmadı istanbulda nisantasinda okudu unv yi özel oylede gecti
Horon oynarken vücudu su akarsa anlakii iyi horon ediyorr![]()
Hele topukEskişehir gerçekten çok güzeldir, gelen öğrenciler memleketine girmiyor
Duzenli bir sehirdir
Horon oynarken terlemek çok yoruluyorum![]()
Aaa yohh kızzz geriye gidem bakem durKız seni etiketledim görmedim mi![]()
Oooo bebe uygulamasımı indirdinHahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabah sabah ses geliyor bebek ağlaması ne oluyor tobeler olsun yarabbi dedim bu ne
Meğer uygulama da bebeğin beslenme saatiymis
Yuregim ağzımda kalktım
Diyom benim bebek yok
Bismillah oku oku![]()
Huhuvvvvv seninde aklun ordaaSanki bu köpeği niyeti başkaymış gibi geliyor![]()
Bombaaydii yaaEvet neydi ya tekme sayar vardı
Her gün sayı takibi yapıyordu
Bana da bildirim geliyordu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama ne hamileyim ne evli ne koca var
Kendi kendime elim karnım da
Ay perim hep bunlar yüzünden
Jou oda vardı öyle hatırlıyorum
Yok kız bir ara beraber indirdik ya sonra sildik uygulamayı sen yokmuydunOooo bebe uygulamasımı indirdin![]()
He iste onu diyorumBombaaydii yaademeyeyim şimdi
![]()
Oha ohaaaa olaya bak tövbeeeee hahahahaha hahha pare yaaaaaaKız benim sivaslı durumun çok Allahım cinsellikte konu vardı
Eşi sivasliymis hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Halen aklıma geldikçe gülüyorum
Adam boşalırken köpek gibi uluyormuş kadına sende ulu diyormuş
Kangalın diyormuş kadına
Kadın bundan rahtsizmis allahım ne geyik ne geyik
Biri de yazmış benim demiş koca merzifonlu korkmaya başladım
Ay yarilmıştık ya
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
Bize sadece bildirim geliyordu parede ses de çıkıyormuşAhahaha kız happy mom hamilelik takibi için ya ında öyle seslerdemi çıkıyo![]()
Benimde gitmeyi çok istediğim yerlerden biriEskişehir gerçekten çok güzeldir, gelen öğrenciler memleketine girmiyor
Duzenli bir sehirdir
Horon oynarken terlemek çok yoruluyorum![]()
Ah benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmediOha ohaaaa olaya bak tövbeeeee hahahahaha hahha pare yaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bize sadece bildirim geliyordu parede ses de çıkıyormuşdüşünsene gece gece ıngaaa hahshhs off bu pariş ya
![]()