- 19 Kasım 2020
- 22.054
- 48.153
- 548
Yaa geçmiş olsun sende mi yakalandın salgına çok kötü ya biz yeni toparlanıyıruz. Ihlamur papatya falan iç çok iyi geliyor aç karnına pekmez iç. Bide ayağına sarımsak sürünce dikkat et canım alerji yapıp ayağı şişebiliyornış. Geçen bizim topikteYaaa beybimmm kusuruma bakma nolurr almira bugün huysuzdu dişi çıktı ama hala patlamadı tam tabii bide ben şifayı kaptım ah 1 hafta nelerle ugraşıyorum kendimlee şimdi kızçeye geçti diye korktumm gıcık öksürmeye başladı ama ayağına sürdüm sarımsaklı zeytinyag sürdüm sabaha kadar ins iyi gelir hep öksürmüyoda gıcık öksürüğü var tabii
Hoşbuldum canımPenyez hoş geldin canımseni burada görmek güzel aslında eskiden daha çok konuşurduk özellikle Ramazan geceleri çok başkaydı inşallah bu ramazan yine beraber oluruz
İnşallah inşallahHoşbuldum canımÜç aylar geliyor az kaldı yine buluşuruz dualarda
Yokyokk sarımsakla sürersen yanık ediyormuş okudum ben biyerdee zeytinyağını sürceksin kuzumYaa geçmiş olsun sende mi yakalandın salgına çok kötü ya biz yeni toparlanıyıruz. Ihlamur papatya falan iç çok iyi geliyor aç karnına pekmez iç. Bide ayağına sarımsak sürünce dikkat et canım alerji yapıp ayağı şişebiliyornış. Geçen bizim topikteNefes0858 diyordu bizde korkumuzdan yapmadık onu
Öp anam öp hasret kaldık öpmelere
Hazırlar paremmmmİnşallah inşallahparişim hazırlıyordur yine bir şeyler
Çok geçmiş olsun canımYokyokk sarımsakla sürersen yanık ediyormuş okudum ben biyerdee zeytinyağını sürceksin kuzum
Iyiyimm ama neler nelerr ictimm ben anca toparlandım derken daha dün burnum şarıl şarıl akmaya başladı gittim almiraya aldığım burun sprey vardı evetbulundursun diye hemen lazım olur demiştim dünden beri onu sıktım burnumda iyileşti
Bakıyorum yavaş yavaş penyezim ❣❣inşallah hep beraber oluruzHazırlar paremmmm
Sende hoşgeldin canım ara ara sizi kontrol edicem bir yerlere gitmeyin diye o yüzden geldim buraya
Insallahh parişÇok geçmiş olsun canım
Inşallah iyi olur Almiram❣❣❣
Ne imzası kizBen imza atamadım ya
Aynen iyi gelir canım. Son vurun akıntısı oluyor zaten sonra geçiyor. İnşallah çabucak atlatır almiram daYokyokk sarımsakla sürersen yanık ediyormuş okudum ben biyerdee zeytinyağını sürceksin kuzum
Iyiyimm ama neler nelerr ictimm ben anca toparlandım derken daha dün burnum şarıl şarıl akmaya başladı gittim almiraya aldığım burun sprey vardı evetbulundursun diye hemen lazım olur demiştim dünden beri onu sıktım burnumda iyileşti
Özellikle paremin tutmak lazımHazırlar paremmmm
Sende hoşgeldin canım ara ara sizi kontrol edicem bir yerlere gitmeyin diye o yüzden geldim buraya
Öp anam öp hasret kaldık öpmelere
Şu senin çiçekler varya kız oraya ne yazsam bulamadım ona dedimNe imzası kiz
Heee yalnız profil ne o oyleebana bahhh bidaha gitmeyin vallahaa haa kendimi yapayalnız hissettim.burdaaaaŞu senin çiçekler varya kız oraya ne yazsam bulamadım ona dedim
Insallahh beybimmAynen iyi gelir canım. Son vurun akıntısı oluyor zaten sonra geçiyor. İnşallah çabucak atlatır almiram da
Özellikle paremin tutmak lazım
SelammHazırlar paremmmm
Hahah profil resmimi pare için yaptımHeee yalnız profil ne o oyleebana bahhh bidaha gitmeyin vallahaa haa kendimi yapayalnız hissettim.burdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?