Yaa geçmiş olsun sende mi yakalandın salgına çok kötü ya biz yeni toparlanıyıruz. Ihlamur papatya falan iç çok iyi geliyor aç karnına pekmez iç. Bide ayağına sarımsak sürünce dikkat et canım alerji yapıp ayağı şişebiliyornış. Geçen bizim topikte Nefes0858 diyordu bizde korkumuzdan yapmadık onu

Penyez hoş geldin canım seni burada görmek güzel aslında eskiden daha çok konuşurduk özellikle Ramazan geceleri çok başkaydı inşallah bu ramazan yine beraber oluruz
Hoşbuldum canım Üç aylar geliyor az kaldı yine buluşuruz dualarda

Yokyokk sarımsakla sürersen yanık ediyormuş okudum ben biyerdee zeytinyağını sürceksin kuzum

Iyiyimm ama neler nelerr ictimm ben anca toparlandım derken daha dün burnum şarıl şarıl akmaya başladı gittim almiraya aldığım burun sprey vardı evetbulundursun diye hemen lazım olur demiştim dünden beri onu sıktım burnumda iyileşti

Çok geçmiş olsun canım
Inşallah iyi olur Almiram ❣❣❣

Aynen iyi gelir canım. Son vurun akıntısı oluyor zaten sonra geçiyor. İnşallah çabucak atlatır almiram da
Hazırlar paremmmm
Sende hoşgeldin canım ara ara sizi kontrol edicem bir yerlere gitmeyin diye o yüzden geldim buraya
Özellikle paremin tutmak lazım
Öp anam öp hasret kaldık öpmelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…