• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım hoş buldum.🥰🥰
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim😅😅
Sevüyüm sizi 🥰🥰 kk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım🥰🥰

Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden de 🥰🥰 Rabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah 🥰 🥰 çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar😅😅

Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah 🥰

@ASSOSyal @bir mucizee Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Kurabiyemmmm gelmişşşş ohhh 😍😍😍😍😍😍 hoşgeldin cancağzımmmmmm hasretlik bittiii ay çok mutluyummmmmm🥹🥹🥹🥹😘😘😘🥰🥰♥️♥️💙💙😘💜💜💜
Daha tanışan çok daha seversin daha önceleri burası kaynıyordu sohbet kahkaha sonra durulduk
Ramazan ayımız çok güzel geçmişti inşallah yine öyle olur sende olursun inşallah

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Lna16
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Sabah ezanına kadar ne sohbetlerimiz olurdu gel sende her zaman
Ahh ahhhh inşAllah gene yaklaşıyor buralarda olacazz can paremmmm😍😍😍🥰🥰🥹🥹♥️💙❤️❤️❤️💕💕🌸🌸🌸🌸

%D8%AC%D9%88%D9%86.gif

Bide ben atayımmm şundannnnn Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye yavvv sen nerdesin sen nerdedirrrrr kurabiyemmmm söylee banaa:anne::anne::anne::KK60::KK60::KK60::KK45::KK45::KK49::KK49::KK49::deli::deli:

Ayyyyy buranın hızına yetişmem mümkün değil :KK70: :KK70: siz koşun ben yavaş yavaş arkanızdan geliyorum :KK70::KK70:
Penyez hoş geldin canım 🥰 🥰 seni burada görmek güzel 🥰 aslında eskiden daha çok konuşurduk özellikle Ramazan geceleri çok başkaydı 🥰 inşallah bu ramazan yine beraber oluruz

Jou Jou aşk olsun Bi hoş geldin demedin hıhh 🥺🥺🥺
Yaaa beybimmm kusuruma bakma nolurr almira bugün huysuzdu dişi çıktı ama hala patlamadı tam tabii bide ben şifayı kaptım ah 1 hafta nelerle ugraşıyorum kendimlee şimdi kızçeye geçti diye korktumm gıcık öksürmeye başladı ama ayağına sürdüm sarımsaklı zeytinyag sürdüm sabaha kadar ins iyi gelir hep öksürmüyoda gıcık öksürüğü var tabii 😒😒

Back