- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirim kuzumYa nefesim sen yabancı olurmusun benim dua arkadaşım her zaman gel beklerim
Minnaki öpsün pare teyzesi ❣❣![]()
Hımm tamam canımDaha önce diyet topiğinde beraberdik diye hatırlıyorum o zaman nickim neydi acaba çok değiştirdim Ama
İnstagramda öyle bir sayfam yok ama canım. Merhaba hoşgeldin️
️
️
Kurabiyemmmm gelmişşşş ohhhCanlarım hoş buldum.
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim
Sevüyüm sizikk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım
Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden deRabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah
![]()
çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar
Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah
@ASSOSyal @bir mucizeeTiniminimavihanim
Ahh ahhhh inşAllah gene yaklaşıyor buralarda olacazz can paremmmmDaha tanışan çok daha seversin daha önceleri burası kaynıyordu sohbet kahkaha sonra durulduk
Ramazan ayımız çok güzel geçmişti inşallah yine öyle olur sende olursun inşallah
Tiniminimavihanim
@Lna16
Catlak-kurabiye
Sabah ezanına kadar ne sohbetlerimiz olurdu gel sende her zaman
Neyseki geldinYa mabellam ah bu parenin başına neler geldi nelerhep kurbike gidiyorum diye sivasa gittiğim günden beri
![]()
Gelsin kuzum hemde eskisinden daha neşeli olalım inşallah
Olalımmm paremmmm benimmGelsin kuzum hemde eskisinden daha neşeli olalım inşallah
![]()
Hoş buldum tinnom balım kuzum canım![]()
Bide ben atayımmm şundannnnnCatlak-kurabiye yavvv sen nerdesin sen nerdedirrrrr kurabiyemmmm söylee banaa
![]()
Aaaa ciddi mi ne güzel kız dur bir şeyler karalayımKuzu nirvana yazan yer icin![]()
Mucim mucim mucim m titrek emojilerini yirimmmmmKurbişimmmmmmmmmmmmmm aman taonrımmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin n yağuşuklummmm Bi da gitmeeeeğğğ![]()
Hahaha haShshshahah catlakkk karnım ağrıdıı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kız o nerde bende etiket yaptın ❤❤
Penyez hoş geldin canımAyyyyy buranın hızına yetişmem mümkün değil![]()
siz koşun ben yavaş yavaş arkanızdan geliyorum
![]()
Yaaa beybimmm kusuruma bakma nolurr almira bugün huysuzdu dişi çıktı ama hala patlamadı tam tabii bide ben şifayı kaptım ah 1 hafta nelerle ugraşıyorum kendimlee şimdi kızçeye geçti diye korktumm gıcık öksürmeye başladı ama ayağına sürdüm sarımsaklı zeytinyag sürdüm sabaha kadar ins iyi gelir hep öksürmüyoda gıcık öksürüğü var tabii