• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jou bu sefer masumduk geçerken rüzgarına kapıldık 🤣🤣🤣 giz yinede tut beni Bdv dalmayim:dua::dua:
Ayyy bdv deyince ben hep banlanirdımm yavv ne günlerim dii kızz ensonda pes ettim orayı🤣🤣🤣

Vallahaa geçerken bi uğrayı verince olanlar oldu🤣

@Masal_Perisi çatlağım
MssPARE MssPARE parem güzelim
Hoşgelmişsiniz
Cok sevindim görünce.

Depremden sonra geldiğinizi görünce temebbüsm ettm
Depremi duymadım kupa maçı vardı yeni haberlerde gördüm deprem deyince burdaki olayları diyorsun sandım
Geçmiş olsun canım 😔allah bir daha yasatmasin
Kafami hala toplayamadım
Çok üzüldüm çünkü
bu arada özele yazanlar oldu yazamadım arka sayfada kalmış

Teşekkür ederim.hosbulduk baloncum❣💕

Depremi duymadım kupa maçı vardı yeni haberlerde gördüm deprem deyince burdaki olayları diyorsun sandım
Geçmiş olsun canım 😔allah bir daha yasatmasin
Kafami hala toplayamadım
Çok üzüldüm çünkü
bu arada özele yazanlar oldu yazamadım arka sayfada kalmış

Teşekkür ederim.hosbulduk baloncum❣💕
Kiz nered eolmuş deprem

Valla İzmir gibi bir yerde bronşit oldum 🥴🥴 ama salgın çok var balimmmm
Cok fenaa ccokk hemde ben buhafta ayakta durmak icin neler ictim yedim yanii çocuk var kucağımda maskeyle dolastım evde halim vardi neseki cok şükürr yaa hava değişimindende çarpar sana rüzgar kuzumm😒

Selam kizlar, hayırlı geceler. Napiyorsunuz ❤️❤️❤️
Iyiyim kupa maçına baktım sonra buraya geldim.aen.nasilsin ❣
Ayyy evettt ayy pariş yaaa 🥲 cocoylada bigün beraber banlanmıştık onrydi hatırlamiyorum ama pisman da değildim savunmuştum onuda bide :KK48: hepte haksız yerde banlanan biz 🤣
Hahahhaha bide ben karistirdim ben ban yemedim siz yediniz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Cok fenaa ccokk hemde ben buhafta ayakta durmak icin neler ictim yedim yanii çocuk var kucağımda maskeyle dolastım evde halim vardi neseki cok şükürr yaa hava değişimindende çarpar sana rüzgar 🤩
Aynı bizde öyleydik kızlarla, çok fena grip geçirdim sesim gitti boğazlarım şişti. Gözlerimden bile yaşlar aktı. Şuan da etkisini çekiyorum işte. Yine çok şükür halimze Allah beterinden saklasın 😍

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Back