• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dutu da öpim şöyle 😅😅
D u t D u t
%D8%AC%D9%88%D9%86.gif

Canlarım hoş buldum.🥰🥰
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim😅😅
Sevüyüm sizi 🥰🥰 kk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım🥰🥰

Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden de 🥰🥰 Rabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah 🥰 🥰 çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar😅😅

Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah 🥰

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. bir mucizee bir mucizee @Tiniminimavihanim
Kurbişimmmmmmmmmmmmmm aman taonrımmmmmmm :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Hoşgeldin n yağuşuklummmm Bi da gitmeeeeğğğ😍😍😍😍
Mucizee gelip baktı gördü kalkıp su içmeye gitir herhalde. Şoka mı girdin kız öpücükümle 😅😅🤪🤪 bir mucizee bir mucizee

Son düzenleme:
Kız benim gözümde canlanan sahneye bak 😅😅 adam kelepçeli anahtar yok saliş kocayı tokatlıyor 😅😅 senin başının altından çıktı bunlar. Al işte kaldın öyle oh olsun 😅😅🤪🤪 çat pat küt 🤪🤪 🤪 @Saliha40
Shshshahah catlakkk karnım ağrıdıı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back