- 19 Kasım 2020
- 22.054
- 48.153
- 548
Parenin ruhu Sivas da kaldıBiri Sivas a bisey mi dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parenin ruhu Sivas da kaldıBiri Sivas a bisey mi dedi
Ya mabellam ah bu parenin başına neler geldi neler hep kurbike gidiyorum diye sivasa gittiğim günden beriBiri Sivas a bisey mi dedi
MssPARE Minnosprenses Cookiie ASSOSyal D u tYa kızlar ben çok bakmadığım için bir şey kaçırdım galiba. Bu ayarlar da imza diye bişe var o ne
O şimdi dondurmayı alirDutu da öpim şöyle
Kuzu nirvana yazan yer icin
Meralim Kurbiki dövelim mi sınır ediyor beni bu koca kafayı paylaşıyor
Yokkk parisimm o şimdi sevincinden ne yaptigi i bilmiyor bugünlük maruz görMeralim Kurbiki dövelim mi sınır ediyor beni bu koca kafayı paylaşıyor
Ben onun sevincini yirim bide seni yirimYokkk parisimm o şimdi sevincinden ne yaptigi i bilmiyor bugünlük maruz gör
Ayyyyy buranın hızına yetişmem mümkün değil siz koşun ben yavaş yavaş arkanızdan geliyorumpenyez83 ayak seslerini duyuyorum
datlu kuzum balimmmm benimBen onun sevincini yirim bide seni yirim
Ya güzel kalplim benim simdi herkes gidicek gel sen heleAyyyyy buranın hızına yetişmem mümkün değil siz koşun ben yavaş yavaş arkanızdan geliyorum
Kurbişimmmmmmmmmmmmmm aman taonrımmmmmmmCanlarım hoş buldum.
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim
Sevüyüm sizi kk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım
Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden de Rabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar
Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah
ASSOSyal bir mucizee @Tiniminimavihanim
Hoşgeldin n yağuşuklummmm Bi da gitmeeeeğğğ
Mucizee gelip baktı gördü kalkıp su içmeye gitir herhalde. Şoka mı girdin kız öpücükümle bir mucizee
Ara ara sizi kontrole gelicemYa güzel kalplim benim simdi herkes gidicek gel sen hele
Gel bitanem kapımız gönlümüz açık ❤❤Ara ara sizi kontrole gelicem
Shshshahah catlakkk karnım ağrıdııKız benim gözümde canlanan sahneye bak adam kelepçeli anahtar yok saliş kocayı tokatlıyor senin başının altından çıktı bunlar. Al işte kaldın öyle oh olsun çat pat küt @Saliha40
Hep gülelim canım benim hep beraberayy ne güldüm Allah senide güldürsün inşallah