- 19 Kasım 2020
- 22.054
- 48.153
- 548
Hoş buldum bitanem özledim ha iki güneÇatlağim sende hosgeldin kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum bitanem özledim ha iki güneÇatlağim sende hosgeldin kuzum
Daha önce diyet topiğinde beraberdik diye hatırlıyorum o zaman nickim neydi acaba çok değiştirdim AmaCookiie cnm instada bir diyet günlüğü var resmini ona benzettim merhaba
Hoşbulduk canimmmHoşgeldin
Hahaha sosyalim yaaa yerim seni pareyi bu oğlanla çıldırtıyorum ama öyle bir mimikleri var ki bakınca istemsiz Bi gülme geliyor pare o gece ağlıyor ben bunu atıyorum sonra gülüyor beni kovalıyor MssPARE
Kız benim gözümde canlanan sahneye bak adam kelepçeli anahtar yok saliş kocayı tokatlıyor senin başının altından çıktı bunlar. Al işte kaldın öyle oh olsun çat pat küt Saliha40Sgdgsgdhahah nasıl açtınız sonra
DelisinizHahaha sosyalim yaaa yerim seni pareyi bu oğlanla çıldırtıyorum ama öyle bir mimikleri var ki bakınca istemsiz Bi gülme geliyor pare o gece ağlıyor ben bunu atıyorum sonra gülüyor beni kovalıyor MssPARE
Evet ufak çaplı bir çatlağım olduğu doğrudurDelisiniz
Ağlıyorum.isyanlardayim haksızlık bu diye feryatlardayim ben bunları tanımıyorum ne oldu anlamadım bile tam batsin bu dünya modundayim Kurbik bunu atıyor başlıyorum gülmeye ama öyle böyle değil ASSOSyalHahaha sosyalim yaaa yerim seni pareyi bu oğlanla çıldırtıyorum ama öyle bir mimikleri var ki bakınca istemsiz Bi gülme geliyor pare o gece ağlıyor ben bunu atıyorum sonra gülüyor beni kovalıyor MssPARE
Sonradan açıldın kurbisimEvet ufak çaplı bir çatlağım olduğu doğrudur
Ufak miEvet ufak çaplı bir çatlağım olduğu doğrudur
GuzuummAğlıyorum.isyanlardayim haksızlık bu diye feryatlardayim ben bunları tanımıyorum ne oldu anlamadım bile tam batsin bu dünya modundayim Kurbik bunu atıyor başlıyorum gülmeye ama öyle böyle değil ASSOSyal
NERE kız ben anlamadımSonradan açıldım kurbisim
Ayy açıldın yani beybim senNERE kız ben anlamadım
Tamam sıyırdık pare sıyırdık en son kafama ekmek banıyorduk gerisini hatırlamıyorumUfak mi
Çok zoruma gitti sosyalim cidden bilmediğim bir şeyin içinde gibi oldumGuzuumm
kuzum hepimiz çok üzüldük geçti şükürÇok zoruma gitti sosyalim cidden bilmediğim bir şeyin içinde gibi oldum