• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cookiie Cookiie cnm instada bir diyet günlüğü var resmini ona benzettim 😍 merhaba
Daha önce diyet topiğinde beraberdik diye hatırlıyorum o zaman nickim neydi acaba çok değiştirdim Ama🤭😅
İnstagramda öyle bir sayfam yok ama canım. Merhaba hoşgeldin 🥰🌷☕☕☕

Sgdgsgdhahah nasıl açtınız sonra :KK70:
Kız benim gözümde canlanan sahneye bak 😅😅 adam kelepçeli anahtar yok saliş kocayı tokatlıyor 😅😅 senin başının altından çıktı bunlar. Al işte kaldın öyle oh olsun 😅😅🤪🤪 çat pat küt 🤪🤪 🤪 Saliha40 Saliha40

%D8%AC%D9%88%D9%86.gif

bir mucizee bir mucizee

Hahaha sosyalim yaaa yerim seni 😅😅😅 pareyi bu oğlanla çıldırtıyorum😅 ama öyle bir mimikleri var ki bakınca istemsiz Bi gülme geliyor 😅 pare o gece ağlıyor ben bunu atıyorum sonra gülüyor beni kovalıyor 😅😅😅😅 MssPARE MssPARE
Ağlıyorum.isyanlardayim haksızlık bu diye feryatlardayim ben bunları tanımıyorum ne oldu anlamadım bile tam batsin bu dünya modundayim Kurbik bunu atıyor başlıyorum gülmeye ama öyle böyle değil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

Back