Sende cansın mucizemmmSenin canığı yerim gızzz Allahm yarabbim mıncıracam
Otur oturduğun yerde sen kk nın prensesisin hiç Bi yere gidemezsin bilesiiiinnnn
Parisiimm hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin canm parisim hep ol sen burda hepuyanınca gördüğüm en güzel habersin çok üzülmüştüm ben yaa iyiki iyiki geri geldin
Kurabiyem de gelicek mi nolur o da gelsin ben sizden habersiz kalmak istemiyorum
Catlak-kurabiye
Dün misafirlerim vardı ama bugün kazen abiye yazayım ben de diyordum
@Minnosprenses minnoşumMeral01 maralımm cansınız yaaa
Geldi geldiiYoksa uykumun arasındamı gördümde rüya sandım
Ay neyse ne paremmm hoşgeldin birdaha biryere bulaşma sakın bak
Çatlağım neden kaldı süresizmi kaldı cezası bitince gelicekmi
Perim ya yerim senin rüyanı da seni de ❤❤❤ geldim ve kurabiye geldi balımKızzzzz yemin ederim ama kanıtlayamam rüyamda gördüm geldiğini
Lilililililililili
İnşallah majestem inşallahMerhaba arkadaşlar mutlu pazarlar olsun
Aylar önce ben de olayların iç yüzünü bilmeden,sizi tanımıyorken ve biraz da dolarak size gelmiştim.Bu genel olaylar da ona benziyor.Sevelim sevilelim ve birbirimizi bırakmayalım bu kulüp biz kadınlar için var
D u t um artık güzel günler göreceğiz inşallah
Hoş geldinçatlağım
Aa ne olmuştu ki ben hatırlamıyorumMerhaba arkadaşlar mutlu pazarlar olsun
Aylar önce ben de olayların iç yüzünü bilmeden,sizi tanımıyorken ve biraz da dolarak size gelmiştim.Bu genel olaylar da ona benziyor.Sevelim sevilelim ve birbirimizi bırakmayalım bu kulüp biz kadınlar için var
D u t um artık güzel günler göreceğiz inşallah
Brnde bilmiyomAa ne olmuştu ki ben hatırlamıyorumhoş geldiniz
Yaaaaaaaaaaa kurbisim inanılmaz çok sevindim yaaaa iyi ki geldin bebişim yaaaCanlarım hoş buldum.
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim
Sevüyüm sizikk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım
Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden deRabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar
Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah
ASSOSyal bir mucizee Tiniminimavihanim
Canlarım hoş buldum.
Ya biz olayları bilmiyorduk sonradan öğrendik
Zaten oğlan durmuyor zor giriyordum Bi girdim tam zamanında girmişim kafama tüküreyim
Sevüyüm sizikk nın bana kattığı en değerli insanlarsınız iyi ki varsınız sizleri iyi ki tanıdım
Minnoş parem meralim Allah razı olsun sizlerden deRabbim gönlünüzce nasip etsin her şeyi inşallah çok çok mutlu olun emi. Musmutlu olasıcalar
Ay şuan heyecanla etiket etmeyi, unuttuğum yoktur inşallah
ASSOSyal bir mucizee Tiniminimavihanim
Kız sür vallaYaaaaaaaaaaa kurbisim inanılmaz çok sevindim yaaaa iyi ki geldin bebişim yaaapareyle ikiniz bir daha yaramazlık yapmayin, acı biber geliyo
meryemYok diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?