Sağolsun canım çok iyi gerçekten şuanki sürecime kadar gözüm kapalı herkese öneririm doktorumu. Transferim olumluda olumsuzda olsa ilk zamandan itibaren hep iyiki dedik 💕

Ben değildim evet 🤣🤣
Çok şükür canım benim doktorda çok önemli
Kim sordu acaba muciko muydu 😅😅 bir mucizee bir mucizee kız ses kaydını sen mi sormuştun

Ben uyudum senin yerine nihahahahahah🤪

Amin çiçeğim sağolasın 😘🥰♥️

Ah canm benim Amin amin🤲🏻inşallah bitmiştir sağlığına kavuştursun Rabbim

Bir daha böyle günler göstermesin sağlık olmazsa hiç bişeyin önemi yok bazen farkına varamayp herşeyi dert ediyoruz ama 🙁

Ahahahha deli yaaa🤣🤣🤣gerçekten yılan mı
amin kuzum amiiiiin. inan ben bunu çoook iyi anladım. sağlık olsun yeter gerisi boooooş

33 yaşa eyt istiorum :KK70:
Çok mantıklı🤣
A yok canım ben çok severim kendisini çok çok çok hemde çokkk. O bir melekkkk😇😇😇
att%C4%B1n-atma.gif
Diyosun ajajsjdjdkdk🤣🤣🤣🤣

İnşallah inşallah canım ya tahmin edebiliyorum her süreç ayrı bir zorluk ayrı umutlar. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canım güzel haberlerini alırız inşallah çok çok isterim. Bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim
Allah razı olsun canım benim🥰

Bunu yaptıkları organ acaba bu şekildemi gercekten yoksa yapan kişi ilk böylrmi yapmış 😅😅
Hahahaha yok doldurun a benziyor kız kırkbayır mı diyolar oraya ne

Umacamm
Kızlar bide çinlilere kızarız herşeyi yiyorlar diye

Daha Minnosprenses Minnosprenses billur kebabı yiyo Allahım ya bu kızın sonu iyi değil

Billur kebabı hayvanın yumurtaları :kusmuk: :kusmuk: :kusmuk: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Billur gibi 🤣 🤣

Ay Allahım ya inşallah bizede öyle yaparlar 🥰
Zaten onlar hastaneye haber verecekmiş önce hastane bizi arayacakmış artık doktormu arar embriyolog mu arar bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Güzel gelsinde kuzum kim ararsa arasın hepsi kabul 😍😍

Back