- 27 Mart 2019
- 29.805
- 108.807
- 598
Hahahahaha ortalarda fazla dolaşmamak lazımO beni bile yer pare![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha ortalarda fazla dolaşmamak lazımO beni bile yer pare![]()
İnşallah canımKasaplarda olur heralde canım ilikli. Bende yapcam inşallah şifa olsun bebelerimize![]()
Evet canım terbiyeli çorba olcak dimi. Sademi yoksa sade içmek zor olur sanki birazİnşallah canım
Evet olur kasapta bende alcam o aşamada inşallah koy kaynasın saatlerce sonra şifa![]()
Ay ben sade yapıyodum ama zor oluyodu içerken bidahakine terbiyeli yapıcamEvet canım terbiyeli çorba olcak dimi. Sademi yoksa sade içmek zor olur sanki biraz![]()
Bencede zor olur öyle terbiyeli yapalımAy ben sade yapıyodum ama zor oluyodu içerken bidahakine terbiyeli yapıcamterbiyeli yap sende
![]()
Tamam okeyizBencede zor olur öyle terbiyeli yapalım![]()
Alın size acıktıysanız tam öğle saati![]()
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Simurgp
Black Light
@Semra12345
@_HALLEY_
Yoksa yoksa yoksa sende mi hayvanın orasını burası yiyenlerdensinOlsa da yeseköyle bir yerden geldinki paremm
![]()
Yoksa yoksa yoksa sende mi hayvanın orasını burası yiyenlerdensin![]()
![]()
![]()
![]()
bende seni seviyorum bitanem
Günaydınnnn dın dinnnnGünaydın n n n
Dın Dın dınnn
Burdayım aşkım bir yere gitmedim ahsjsmBlack Light kız nere gittin
Bulamirem seniBurdayım aşkım bir yere gitmedim ahsjsm
Off şöyle sıcacık bir salep eşliğinde uzanıp TV izlenebilirdiöylw güzel yağmur varki kızlar tam kitap okumalık veya uyumalık![]()