- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.097
- 138
öle mi diyosun :))Hoşgeldin yamyamların arasına![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle mi diyosun :))Hoşgeldin yamyamların arasına![]()
![]()
![]()
Alın size acıktıysanız tam öğle saati![]()
@ASSOSyal
@-Cookie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Bal0ncuk
@Simurgp
@Black Light
@Semra12345
@_HALLEY_
Belli mi lattem ne zaman arayacakları yoksa beklemedemisinizAy Allahım ya inşallah bizede öyle yaparlar
Zaten onlar hastaneye haber verecekmiş önce hastane bizi arayacakmış artık doktormu arar embriyolog mu arar bilmiyorum![]()
valla iyi diyelim iyi olsun çalışmaya çalışıyoruz :)
Sende tam hayvanın orasını burasininyerlen geldin ondan dedimöle mi diyosun :))
Demekki ön yargılı olmayacaksınKızlar bide çinlilere kızarız herşeyi yiyorlar diye
DahaMinnosprenses billur kebabı yiyo Allahım ya bu kızın sonu iyi değil
Billur kebabı hayvanın yumurtaları![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hımmSende tam hayvanın orasını burasininyerlen geldin ondan dedim![]()
Bekliyoruz parem bir hafta oldu şu anda iki haftada ararız demişler di daha erken de arayabiliyorlar mış cooki öyle diyorBelli mi lattem ne zaman arayacakları yoksa beklemedemisiniz
Kız et yenmez mi ye iyi olur ay sen daha kötüymüş durumun ben yerin ciğeri de ama diğer yerleri kalsın aman amanDemekki ön yargılı olmayacaksın
Ama ben koyun eti bile yemem kaldıki sakatat yicemvejeteryan olsam daha iyi olurmuş et kıyma sevmem
![]()
Ay inşallah kuzum ya rabbim yüzünü güldürsün inşallah hepimiz mutlu olalım canım benimBekliyoruz parem bir hafta oldu şu anda iki haftada ararız demişler di daha erken de arayabiliyorlar mış cooki öyle diyor![]()
Eee şaka bi yana hoşgeldin
Ay yook aslaaaKız et yenmez mi ye iyi olur ay sen daha kötüymüş durumun ben yerin ciğeri de ama diğer yerleri kalsın aman aman![]()
İnşallah bebeğim sizlerede güzel haber vermek nasip olsun banaAy inşallah kuzum ya rabbim yüzünü güldürsün inşallah hepimiz mutlu olalım canım benim❤❣
Ay tamam köyün yeme dana ye et ye ama minnoş gibi herseyi yemiyelim bizAy yook aslaaa
Koyun eti evime kesinlikle giremez. Dana eti dana kıyma kullanırım ama hayvanın başka hiçbir yerini yemem
Ciğer olarakta tavuk ciğeri severim![]()
Ahahah yok kız o her yiğidin harcı değil zatenAy tamam köyün yeme dana ye et ye ama minnoş gibi herseyi yemiyelim biz![]()
İnşallah inşallah canım ya tahmin edebiliyorum her süreç ayrı bir zorluk ayrı umutlar. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah canım güzel haberlerini alırız inşallah çok çok isterim. Bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin RabbimAmiin inşallah canım![]()
Artık son olmasını diliyorum 4 yıldır savaş veriyoruz 5. Denemem oldu maddi manevi çöktük tahmin edeceğiniz üzere inşallah son olur![]()
Onu da denemek lazımKızlar bide çinlilere kızarız herşeyi yiyorlar diye
DahaMinnosprenses billur kebabı yiyo Allahım ya bu kızın sonu iyi değil
Billur kebabı hayvanın yumurtaları![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha o nu yeme gözünü seveyim minnoş yeme kız lütfenOnu da denemek lazım![]()
hoşbuldum teşekkür ederimEee şaka bi yana hoşgeldin❣