Tamam bebekSende cansın bitanem özletme kendini
Aman sende 4 lü olmaz olay olur
Bende apo abiBizim topikte abiler çoğalıyorCatlak-kurabiye mahmut abi ben haydar Hahhaha
Amin dutum.amin bitanem
Dişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslındaVayyý benim gönlü geniş arkadaşım
Günaydın kizlar ❤❤❤❤Gunaydin deyip kaçmam döverim sizi
Vayyyyy ıslak dedi peri
Çok seksisin bebek
Geçmiş olsun bitanem Rabbim şifalar versinDişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslında
Canım kurbisim eski nickini çok özledim, dadlum giymatlum
Seni çılgın
Dedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yokyalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır
Kendimi saklayamadım ve asıl ben gerçek ben size Gunaydin demek istedim
Günaydın aşklarımGunaydin tantiriskolarim
Günaydın garularGunaydin yavrular Gunaydin
Bal bademler
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@masal_perisi
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Hahhaha arada keçileri kaçırıyorumSeni çılgınpareeeeeeemmmm
Bende iki hafta önce iki tane söktüler iki tane kaldı tatlımDişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslında
Miğdenden kaynaklı olabilirmi canım. Bazen benim yediğüm şeylerden kaynaklı olabiliyor öyle bir ağrıDişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslında
Hahhahah kız peri o adam yemeği nasıl yiyor acabaSelamın aleyküm yivrim
Bence yemekten önce tokayla flan toplamadı gerek onlarıHahhahah kız peri o adam yemeği nasıl yiyor acaba
Hahahahaha mantıklıBence yemekten önce tokayla flan toplamadı gerek onları
Geçmiş olsun bitanemHahhaha arada keçileri kaçırıyorum
Bende iki hafta önce iki tane söktüler iki tane kaldı tatlım
Ben dişten sonra dahiliye tiroit genel kontrol için gittim değerler düzgün çıkmadı
Safrada taş böbrekte taş cıktı
Ikisi için ameliyat dediler
Salı günü randevu aldım bakalım prof cerrah ne diyecek hemen yatış mi diyecek yoksa gün mü vericek ameliyat için
Benimde aynen keyfim yok kafa dağıtıyorum burda
Geçmiş olsun bitanem
Uyumuştu o ara girip çıktım kuzumUyudumu uşak
Kalbini yirim seninnnnNe zaman ulennnnn
Unutursam kalbim kurur la seni
Bende İyiym balım anneme geldim az uyumak istiyorumİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
Ah kuzum ya sorma bende buna çok pişmanımCanım kurbisim eski nickini çok özledim, dadlum giymatlum
Oooo beyhanfendiBence yemekten önce tokayla flan toplamadı gerek onları
Sağolasın canm meralim hepimizi şifalandırsın Rabbim inşallahGeçmiş olsun bitanem Rabbim şifalar versinmucizemm
Ah canm parem çok geçmiş olsunHahhaha arada keçileri kaçırıyorum
Bende iki hafta önce iki tane söktüler iki tane kaldı tatlım
Ben dişten sonra dahiliye tiroit genel kontrol için gittim değerler düzgün çıkmadı
Safrada taş böbrekte taş cıktı
Ikisi için ameliyat dediler
Salı günü randevu aldım bakalım prof cerrah ne diyecek hemen yatış mi diyecek yoksa gün mü vericek ameliyat için
Benimde aynen keyfim yok kafa dağıtıyorum burda
Geçmiş olsun bitanem
Yok canm benim midem sağlamdır elhamdülillah ama bişeylerde sorun var o kesin belki de mide ciğer böbrek artık o kısımda ne varsa bulamıyorlar bakalm bu ne dicekMiğdenden kaynaklı olabilirmi canım. Bazen benim yediğüm şeylerden kaynaklı olabiliyor öyle bir ağrı
Ay kuzum hiç bilmiyorum ki karıştrıimışm ösür dileyimUyumuştu o ara girip çıktım kuzum
Kalbini yirim seninnnn
Kız neydi unuttum da eltini mi anlattın neydi
Aman hep bu yeni nickimdenkarıştı ortalıj
Kız bak yukarıda mesajını okudum da panik atak olabilir mi
Bende İyiym balım anneme geldim az uyumak istiyorum
Bu itici vatandaş günaydın demiyeydi eyiydi
Dedim herşey açığa çıksın fazla saklamanın anlamı yokyalanların er yada geç açığa çıkma gibi huyu vardır
Kendimi saklayamadım ve asıl ben gerçek ben size Gunaydin demek istedim
Günaydın aşklarımGunaydin tantiriskolarim
Günaydın garularGunaydin yavrular Gunaydin
Bal bademler
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@masal_perisi
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@_HALLEY_
Bende hiç sevmem ya bunu aynen iyici ama Gunaydin diyen tek yarattık buyduBu itici vatandaş günaydın demiyeydi eyiydiSen daha tatlisin parem bidahakine gerçek senli resminle günaydın dermisin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?