Vayyý benim gönlü geniş arkadaşım

Günaydın kizlar ❤❤❤❤Gunaydin deyip kaçmam döverim sizi

Vayyyyy ıslak dedi peri

Çok seksisin bebek
Dişlerimi söktürdüm...1 yıldan fazladır gögüs kafesimde ağrım var özellikleri akşamları dünse gün boyu ve sabaha kadar geçmedi.. Kalp göğüs dahiliye hepsine gittim bişey yok dediler. Bi göğüs Dr daha geldim hiç keyfim yok aslında

Geçmiş olsun bitanem Rabbim şifalar versin mucizemm

Seni çılgın pareeeeeeemmmm

Seni çılgın pareeeeeeemmmm
Hahhaha arada keçileri kaçırıyorum
Bende iki hafta önce iki tane söktüler iki tane kaldı tatlım
Ben dişten sonra dahiliye tiroit genel kontrol için gittim değerler düzgün çıkmadı
Safrada taş böbrekte taş cıktı
Ikisi için ameliyat dediler
Salı günü randevu aldım bakalım prof cerrah ne diyecek hemen yatış mi diyecek yoksa gün mü vericek ameliyat için
Benimde aynen keyfim yok kafa dağıtıyorum burda
Geçmiş olsun bitanem

Miğdenden kaynaklı olabilirmi canım. Bazen benim yediğüm şeylerden kaynaklı olabiliyor öyle bir ağrı

Geçmiş olsun bitanem inş gerek yoktur

Uyumuştu o ara girip çıktım kuzum
Ne zaman ulennnnn
Unutursam kalbim kurur la seni
Kalbini yirim seninnnn
Kız neydi unuttum da eltini mi anlattın neydi
Aman hep bu yeni nickimden karıştı ortalıj
Kız bak yukarıda mesajını okudum da panik atak olabilir mi
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın
Bende İyiym balım anneme geldim az uyumak istiyorum

Canım kurbisim eski nickini çok özledim, dadlum giymatlum
Ah kuzum ya sorma bende buna çok pişmanım sürem dolsun eski nickime döncem daha da gitmem.
Hayır kimyonsu bile cuk oturmuştu benim kırık kafaya bu çok ağır geliyor ya

Geçmiş olsun bitanem Rabbim şifalar versin mucizemm
Sağolasın canm meralim hepimizi şifalandırsın Rabbim inşallah sen nasılsın
Ah canm parem çok geçmiş olsun ameliyatı sarayı almak için mi dediler e düşürmek için Bi ilaç olmuyo muymuş off diş desen berbat Allahm sağlık şifa versin hepimize bitanem çürüdü genç yaşta
Miğdenden kaynaklı olabilirmi canım. Bazen benim yediğüm şeylerden kaynaklı olabiliyor öyle bir ağrı
Yok canm benim midem sağlamdır elhamdülillah ama bişeylerde sorun var o kesin belki de mide ciğer böbrek artık o kısımda ne varsa bulamıyorlar bakalm bu ne dicek
Ay kuzum hiç bilmiyorum ki karıştrıimışm ösür dileyim panik atak değil canm benim inan kemiğimi oyuyorlar ya da sıkı bişeyle sıkıyorlar gibi bişey artık korkuyorum bişey mi olcak diye çünkü vucudumun çeşitli bölgelerinw vuruyo kafa parmak kol bilek omuz gibi.. Saatlerce geçmiyor

Bu itici vatandaş günaydın demiyeydi eyiydi Sen daha tatlisin parem bidahakine gerçek senli resminle günaydın dermisin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…