• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel kız gelde yuvarlanalim:anne::anne::anne::anne::anne::anne:
Sonundaaaaa 😍😍😍
tenor.gif

Çok kıskandımmmmmm:110::110::110::110::110:
Nesna yı pistten alalım lütfen karnımızı ağrıtıyor 🤪🤪🤣🤣
Ya şaka bir yana cidden bende çok isterdim kardeş gibi geçinelim. Birbirimize gidelim gelelim. Ah ahh
Hani şu gönül dağı varya orada nasıl güzeller özeniyorum ama işte ama 😬😬
Yok canım bizde de var 1 tane ama hiç birimiz görüşmüyoruz... Karşı tarafın anlaşmaya gönlü yoksa zorla olmuyor.Biz diğer 4 eltiyle hep görüşürüz birbirimizi korur kollarız, ama onunla kimse aynı ortamda bile olmaz mesela 😊

Yok canım bizde de var 1 tane ama hiç birimiz görüşmüyoruz... Karşı tarafın anlaşmaya gönlü yoksa zorla olmuyor.Biz diğer 4 eltiyle hep görüşürüz birbirimizi korur kollarız, ama onunla kimse aynı ortamda bile olmaz mesela 😊
Oda kendi kaybeder kuzum. Rabbim huzurunuzu ağzınızın tadını bozmasın inşallah 🥰 🥰

mavikelebek34 mavikelebek34 gelsene nerdesin

Ikimiz elti oluyoruz

N NesNa 'nin kayinları varmış

3 elti olucaz koş gel

Koca buldum kocsavaşa

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Valla 26 ve 29 yaşında iki bekarımız var :KK8: bide 8 kardeş takım elbise giyip bi düğüne falan gitti mi tam " Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" daki gibi bir aile çıkıyor ortaya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla 26 ve 29 yaşında iki bekarımız var :KK8: bide 8 kardeş takım elbise giyip bi düğüne falan gitti mi tam " Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" daki gibi bir aile çıkıyor ortaya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Vay eksinli severim öyle şeyleri dur sorayim bu iş olur mu diye

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ne diyon bu işe he🙄🙄🤔🤔

Back