- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.099
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhah hanı bi geldilerdi ortalık karışmıştı hahhaHahah okusunlar gelsinler beraber olsun pro da, değiliz ki kim var kim yok görelim
OooowwwwAhhh keşkee
Valla kayınlarım diye söylemiyorum hepsi boylu poslu yakışıklı kaynana güzel doğurmuş
Hee tam karıştı hemdeHahhah hanı bi geldilerdi ortalık karışmıştı hahha
Deli günler
Hahhaha saldım çayıra mevlam kayıraSonundaaaaa
Hee tam karıştı hemde
Arada kayıplar da verdik canımız sağ olsun
Bilmem kayboldu
Deli tam oldu böyle yolladık kayıpları
He ya kalan sağlar bizimdir bizimDeli tam oldu böyle yolladık kayıpları
Yok canım bizde de var 1 tane ama hiç birimiz görüşmüyoruz... Karşı tarafın anlaşmaya gönlü yoksa zorla olmuyor.Biz diğer 4 eltiyle hep görüşürüz birbirimizi korur kollarız, ama onunla kimse aynı ortamda bile olmaz meselaÇok kıskandımmmmmm
Nesna yı pistten alalım lütfen karnımızı ağrıtıyor
Ya şaka bir yana cidden bende çok isterdim kardeş gibi geçinelim. Birbirimize gidelim gelelim. Ah ahh
Hani şu gönül dağı varya orada nasıl güzeller özeniyorum ama işte ama
Oda kendi kaybeder kuzum. Rabbim huzurunuzu ağzınızın tadını bozmasın inşallahYok canım bizde de var 1 tane ama hiç birimiz görüşmüyoruz... Karşı tarafın anlaşmaya gönlü yoksa zorla olmuyor.Biz diğer 4 eltiyle hep görüşürüz birbirimizi korur kollarız, ama onunla kimse aynı ortamda bile olmaz mesela
Valla 26 ve 29 yaşında iki bekarımız var bide 8 kardeş takım elbise giyip bi düğüne falan gitti mi tam " Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" daki gibi bir aile çıkıyor ortayamavikelebek34 gelsene nerdesin
Ikimiz elti oluyoruz
N NesNa 'nin kayinları varmış
3 elti olucaz koş gel
Koca buldum kocsavaşa
Aminnn Rabbim razı olsun canım benimOda kendi kaybeder kuzum. Rabbim huzurunuzu ağzınızın tadını bozmasın inşallah
Valla 26 ve 29 yaşında iki bekarımız var bide 8 kardeş takım elbise giyip bi düğüne falan gitti mi tam " Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" daki gibi bir aile çıkıyor ortaya
Yok canım benim işinde gücünde, kendi halindeler sadece takım elbise giyip kardeşler bir araya gelince o dizi canlanıyor gözümde