- 27 Mart 2019
- 30.189
- 110.760
- 598
Nasıl bakayım şöyle iyi mi
![]()
Yaaa için parçalanıyor ama amaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bakayım şöyle iyi mi
![]()
7 tane kaynım var tatlım
5 tanesi evli yani nur topu gibi 5 tane eltim varKalan 2 bekar kaynım da evlenirse 7 eltim olacak İnşaAllah
![]()
![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahım benim bir eltim var hala tanışmadım![]()
Yokkkk tatlım ne aşireti kaynanamın çalışkanlığıAaaa altın kısmını hiç düşünmedim
Hele çabuk de Nesna altın kemer yakılıyor mu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikahına beni çağır sevgilimYaaa için parçalanıyor ama amaa![]()
Bu devirde biraz zor kızEvet olabilir neyse komşuda pişer bize de düşer![]()
Ooo yaşadın kız kesin Aşiret 8 oğlanı kim olur başkaAaaa altın kısmını hiç düşünmedim
Hele çabuk de Nesna altın kemer yakılıyor mu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emma biz öyle çok altın takamayız sen Nesna yı seç olmazsaAnam nasibim açıldı![]()
![]()
![]()
![]()
Isteyen isteyene
Maaşallah fabrika sağlammışYokkkk tatlım ne aşireti kaynanamın çalışkanlığı![]()
Bu kadın kim diye soran olursaaaaağğğ kk dan tanıdık dersin sevgilimmmNikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidinnn olurum seninnn![]()
Elinden öpüyorum kaynanamınYokkkk tatlım ne aşireti kaynanamın çalışkanlığı![]()
Vallahi çok güzel amaaaaa![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allahım benim bir eltim var hala tanışmadım![]()
Yine de bakınca beleşe gittik gibime geliyorBu devirde biraz zor kızonlar bile takılar için bi sözleşme gibi bişey yapmışlardı şu kadar takı şu kadar harcama fazlası olmayacak gibisinden
![]()
Zaten bi ara minnoş dedi sana kaçiceymm diye gitti evlendi zalımBu kadın kim diye soran olursaaaaağğğ kk dan tanıdık dersin sevgilimmm![]()
Hee doğru Ben çok beleşe geldim de seni bilmemYine de bakınca beleşe gittik gibime geliyor![]()
![]()
![]()
Napsın minnoş seni kuma mı olcak sana gider evlenir tabi besbekar enişteyleZaten bi ara minnoş dedi sana kaçiceymm diye gitti evlendi zalım![]()
Minnosprenses
Şimdi de pare
Ah ah fakirin yüzü gülür mü![]()
Benim de öyle oldu galibaHee doğru Ben çok beleşe geldim de seni bilmem![]()
Gel kaderimize ağlayalım üğğğğğğğBenim de öyle oldu galiba![]()
![]()
A a a ama ben onu Maldivlere lahmacun yemeye götürecektimNapsın minnoş seni kuma mı olcak sana gider evlenir tabi besbekar enişteyle![]()
Maldivler bize yakın gel ben seni götürem mangalda tavık kanadı yaparım sağaaA a a ama ben onu Maldivlere lahmacun yemeye götürecektim![]()
Gel bacımsu gell
![]()