- 27 Mart 2019
- 29.795
- 108.772
- 598
Yok canım benim işinde gücünde, kendi halindeler sadece takım elbise giyip kardeşler bir araya gelince o dizi canlanıyor gözümde
Maşallah diyeyim işin şakası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim işinde gücünde, kendi halindeler sadece takım elbise giyip kardeşler bir araya gelince o dizi canlanıyor gözümde
Aminn amin cümlemizin inşallahAminnn Rabbim razı olsun canım benim
Allah'ım senin evindende huzuru eksik etmesin İnşaAllah
Hahah olur kelebekimle elti mi olacaksınız ama ya kıskanırım
Allah razı olsun tatlım
Maşallah diyeyim işin şakası
Biz kelebekle yuvarlanacağız ohhhHahah olur kelebekimle elti mi olacaksınız ama ya kıskanırım
Yok canım gözüm gibi bakarım onlara öyle düşünHahah olur kelebekimle elti mi olacaksınız ama ya kıskanırım
Cannom mmmm napiıyonnnnnbir mucizee muzişimmm
Noluyooğğğ buğdaaaaamavikelebek34 gelsene nerdesin
Ikimiz elti oluyoruz
N NesNa 'nin kayinları varmış
3 elti olucaz koş gel
Koca buldum kocaaa
Ohhhhh değmeyin keyfimeOh mia gibi afiyet olsun bende mevlüd pilavı yedim daha da yemem kocada bugün yine arkideşleriyle 2 gün iyice tatil ettim
Teşekkür ederim kurabiyemAfiyet olsun minnoşum
Selam kuzu nerelerdesin
Kızzz kaç tane kiiii
Kelebek ile pare elti oluyor Nesna onları elti olarak alıyorCannom mmmm napiıyonnnnn
Noluyooğğğ buğdaaaaa
Cannom mmmm napiıyonnnnn
Noluyooğğğ buğdaaaaa
Artık 3 kişi bayırdan aşağıya yuvarlayacağızKelebek ile pare elti oluyor Nesna onları elti olarak alıyor
Aşiret miiKelebek ile pare elti oluyor Nesna onları elti olarak alıyor
Ama böyle bakmamydin iyiyidi
Kız boşver onları sen bende de iki kayın ben daha şeker ve tatlıyım bağrıma basarım siziMucize talip cıktı nesnayla elti oluyorum
Mavisle 3 müz muhteşem 3 lü
Coco ya bak ya bizimle yuvarlanmayana balk yaArtık 3 kişi bayırdan aşağıya yuvarlayacağız
Evet olabilir neyse komşuda pişer bize de düşer
Anam nasibim açıldıKız boşver onları sen bende de iki kayın ben daha şeker ve tatlıyım bağrıma basarım sizi