• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de çok seviyorum ya. Bissürü çocuk gelişim kitabı aldım, çok şey öğrendim, gebelikle doğumla ilgili kitaplar okudum. Kendi bebeğimde tecrübe etmek istiyorum artık
Bize de nasip olacak kız inşallah inanıyorum ben teker teker cift cizgileri görücez ✌🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Bize de nasip olacak kız inşallah inanıyorum ben teker teker cift cizgileri görücez ✌🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Evet göreceğiz inşallah inanıyorum ben. Biz 2020 yılında Bal0ncuk Bal0ncuk ile tanıştık. Onun o kadar mücadelesinden sonra anne olması, dayler dayler dayler dayler in N Neal in ve diğer arkadaşlarımızın mucizelerine şahit olmak bana umut oldu

Evet göreceğiz inşallah inanıyorum ben. Biz 2020 yılında Bal0ncuk Bal0ncuk ile tanıştık. Onun o kadar mücadelesinden sonra anne olması, dayler dayler dayler dayler in N Neal in ve diğer arkadaşlarımızın mucizelerine şahit olmak bana umut oldu
Evet kuzum bence baslı basına bir mucize bir bebegin rahme düşmesi 🤲🏻💙 inşallaahh bizim de mucizemiz bize merhabaa diyecek 🥰🥰

Ellerine saglik.bende her yil yapiyorum bu yilda insallah yapicam ilk 10 gun yapmaya calisirsim hep ama bu yil kismet olmadi
Teşekkür ederim canım ben geneli küçük aşure de yapıyorum 😍😘🥰
İnşallah sende küçük aşurede yaparsın canım daha vakit var sıkma canını 🥲🥲
Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🌺
Herşey nasip kısmet hayatta 😍

Back
X