• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sığınma evi diye konu açıp
Bir dünya beğenmeme sebeb olan konu açmış
Tamamen saçmalamış
Queen Teyze Queen Teyze
Black Light Black Light

@gunces sahte konu mu açıp duruyor acaba

Yanı neler çekiyor kimbilir diyenler şimdi onu yerden yere vuruyor beğenmedikleri basıyor
Konuya yazicam tutuyorum kendimi
Yav sahte değil, insanlar çaresiz olabilir.

Tamamen saçmalamış
Queen Teyze Queen Teyze
Black Light Black Light

@gunces sahte konu mu açıp duruyor acaba

Yanı neler çekiyor kimbilir diyenler şimdi onu yerden yere vuruyor beğenmedikleri basıyor
Çok üzülmüştüm ilk konusunda kaç kurtar kendini dedim. Sığınma evi konusu görünce bir sevindim anlatamam işte böyle duygularımızla oynuyorlar. Sonrada saçma sapan ensest bir konuyla geldi anlayamıyorum insanları.

Çok üzülmüştüm ilk konusunda kaç kurtar kendini dedim. Sığınma evi konusu görünce bir sevindim anlatamam işte böyle duygularımızla oynuyorlar. Sonrada saçma sapan ensest bir konuyla geldi anlayamıyorum insanları.
Niye duygularımızla oynasın ki, herkesin şartları bizim ki gibi değil. Arkadaşlar özelden ulaşmış üyeye, gerçek yani. Çaresiz sadece.

Niye duygularımızla oynasın ki, herkesin şartları bizim ki gibi değil. Arkadaşlar özelden ulaşmış üyeye, gerçek yani. Çaresiz sadece.
Kadın sığınmayla ilgili konu açınca dedim kurtulacak şükür çok etkilenmiştim namazda adını bilmediğim biri için dua ettim sonra da hala eşiyle olduğunu görünce yazdığı konudan bağımsız üzüldüm açıkcası. Allah yardımcısı olsun umarım birgün kurtulabilir.

Kadın sığınmayla ilgili konu açınca dedim kurtulacak şükür çok etkilenmiştim namazda adını bilmediğim biri için dua ettim sonra da hala eşiyle olduğunu görünce yazdığı konudan bağımsız üzüldüm açıkcası. Allah yardımcısı olsun umarım birgün kurtulabilir.
Amin canım

Ama ama ama:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Artık benim konu sahibine lafim da yok bir öyle bir böyle olanlara lafım
Yav sahte değil, insanlar çaresiz olabilir.
Hadi çaresiz ondan açıyor bir önceki konuda bana tepki yapanlar ki sadece başlığı yanlış anladım diye oda şimdi kendileri yerle bir ediyor vay be

Ama ama ama:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Artık benim konu sahibine lafim da yok bir öyle bir böyle olanlara lafım

Hadi çaresiz ondan açıyor bir önceki konuda bana tepki yapanlar ki sadece başlığı yanlış anladım diye oda şimdi kendileri yerle bir ediyor vay be
Konu çok uç olduğu için insanlar fake sandı aslında. Ama konu içinde inananlar da var

adile-na%C5%9Fit-ye%C5%9Fil%C3%A7am.gif

ASSOSyal ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
D u t D u t
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light Black Light
@Seridina
@Nosking
Queen Teyze Queen Teyze
@LimonluAyran

Günaydın yavrular

💜💜♥️♥️♥️💚💚💚💙💙💙💛💛💛🧡🧡🧡🥰🥰🥰⚘⚘⚘💋💋💋🥰🥰🥰😊😊😊
Günaaaydın1🤣🤣

Tamamen saçmalamış
Queen Teyze Queen Teyze
Black Light Black Light

sahte konu mu açıp duruyor acaba

sakin ol parem
uzun uzun yok olma sakın :skandal::skandal::skandal:

Back
X