- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Agahahaj dalma kuzzuum dalma denize dalHabbabab dalicam yazicaktim ben bu klavyenin taaaaaaa atalarını seveyim
Dur kız ben de bakıyorum eski konulara, ben de mi psikopatım ahskdmdAy ne bileyim burda acıgını yakalayan vurmaya calısan cokgidiyor eski konularını eski mesajlarını arastırıyor psikopat
Oyyy bitanem benim ellerine emegine sağlık bitanemsinoyyy kuzumm canın sağolsun paremmm hemen göndereyim balimmmm doğru söylüyorsun bir iki gün takipte kalayım
Deniz olsa hiç af etmem ama malum konya burasıAgahahaj dalma kuzzuum dalma denize dal
Hayır bende bakıyorum daDur kız ben de bakıyorum eski konulara, ben de mi psikopatım ahskdmd
Agahahah ayy yaaDeniz olsa hiç af etmem ama malum konya burası
Ama bende kutladım diMaşallah kuzum sana,Allah kabul etsin inşallah. Rabbim yapmayı nasip etsin
belliydi ama yani...
Ne halt ederler etsinler doyumsuzlarbelliydi ama yani...
benmde kardeşim gibi sevdiğim birlikte büyüdüğümüz erkek arkadaşlarım dostlarım var lakin bu nedir yahu...
resmen yiyişmişler
bu aralar hadisede cıkardığı rap şarkısındaki adamla bu şekilde.. bakalım onlarda neler olcak
Sana yazdim parem gelmedi miAma bende kutladım di
Oyy kuzum ne sinirleniyosun bırak onlar delirsin sen rahat ol hiç olmadı hemen çık konudanAynen öyle ben sinirlenince elim ayagım titriyor cok kavga edemiyorum
Yazmışım canim parem,seni unutmam mümkün muSelamünaleyküm canimlarmübarek olsun inşallah hepimize
Sende benim datlummmOyyy bitanem benim ellerine emegine sağlık bitanemsin
Millet azdı balimmmm azdıbelliydi ama yani...
benmde kardeşim gibi sevdiğim birlikte büyüdüğümüz erkek arkadaşlarım dostlarım var lakin bu nedir yahu...
resmen yiyişmişler
bu aralar hadisede cıkardığı rap şarkısındaki adamla bu şekilde.. bakalım onlarda neler olcak
Agahaha dogru kız aman ne takcam onlar taksın bir taraflarınaOyy kuzum ne sinirleniyosun bırak onlar delirsin sen rahat ol hiç olmadı hemen çık konudan
Hahahha bugün herkesin ağzında benim ban meselesi var yoksa bugün gidicimiyimYazmışım canim parem,seni unutmam mümkün mukaç gündür aklımdasın, dedim bu kız banli herhalde MssPARE
Ya ben ne yapayım kız 50 ye yaklaştı beğenmedim ama bana bunu yapanlar benden önce ban aldıAgahaha dogru kız aman ne takcam onlar taksın bir taraflarına
Bi tas verir misinEki Görüntüle 3109524
Geçen yıldan bir kare
Bu yılda yapacağım nasip olursa
Aşure ayımız mübarek olsun kızlar
Eki Görüntüle 3109533
ASSOSyal
@Paniksu
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
@MaviMabellee
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
@NesNa
@ozo1907
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Meral01
Bal0ncuk
Black Light
Kafayı yemiş derdimHayatınıza böyle girsem ne yapabilirsiniz ki?
https://giphy.com/l1J9zFuzu3k2LXYUE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?