• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hesabı ilk actıgımda, profilde bir olay anlatmıstım cocugumun olmadıgını bilen arkadasım bana sürekli yazıp hamileliğinden bahsediyor diye ben linclenmiştim ondan sonra tövbe ettim yazmamaya 😅🤦🏼‍♀️🤣😁

MssPARE MssPARE Black Light Black Light
Sildin mi silmediysen bakayım 🤣 benim de arkadaşım çok yapardı bunu. Hatta arkadaşlarım. Ben de anlattım buraya, isin kötüsü ben bulaşmadım kimseye durduk yere linçlendim, linçlryrn kisi de normal olsaydı. Neyse

Kızlar birşey sorcam ben buraya yeni taşındım 2 hafta oldu henüz yanlışlıklada olsa 😃 henüz kimse ile karşılaşmadım ben her yıl asure yaparım simdi yapsam binada dağıtsam hadi kabul etmezlerse 😞 yapsammi yappmasammi ikilemde kaldım yaa
Kuzum bir-iki gün bekle baktım bina da getiren varsa yap kimsede ses yoksa kendin yap ye
Hatta bana gönder ben çok severim 🥰♥️🌹🤭🤭

Sildin mi silmediysen bakayım 🤣 benim de arkadaşım çok yapardı bunu. Hatta arkadaşlarım. Ben de anlattım buraya, isin kötüsü ben bulaşmadım kimseye durduk yere linçlendim, linçlryrn kisi de normal olsaydı. Neyse
Sildim tabi kız mesleğimde yazıyordu profilde ondan bile vurdu malın biri patoloji teknikeri olmussun okumussun buna mı alınıyorsun diye ben sok gecirdim sildim öyle 🤦🏼‍♀️😅😅😅
Bulasmana gerek yok vala canları sıkkınsa direk linc yiyorsun iyi bişrey desen bile 🤣🤣🤣

Ben hesabı ilk actıgımda, profilde bir olay anlatmıstım cocugumun olmadıgını bilen arkadasım bana sürekli yazıp hamileliğinden bahsediyor diye ben linclenmiştim ondan sonra tövbe ettim yazmamaya 😅🤦🏼‍♀️🤣😁

MssPARE MssPARE Black Light Black Light
Ben yazıyorum valla şimdi Bdv konu var kaynini uyandırmış ona dalıcam ama polimik var şuan 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Sildim tabi kız mesleğimde yazıyordu profilde ondan bile vurdu malın biri patoloji teknikeri olmussun okumussun buna mı alınıyorsun diye ben sok gecirdim sildim öyle 🤦🏼‍♀️😅😅😅
Bulasmana gerek yok vala canları sıkkınsa direk linc yiyorsun iyi bişrey desen bile 🤣🤣🤣
Patoloji teknikeri olunca kalbimiz olmuyor mu yani shsjd cins ya

Istedikleri gibi cvp alamayınca kuduruyorlar 😃 bende kudurtmayi seviyorum sonra banlaniyom 😃🤣🤣

Back
X