- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
Sildin mi silmediysen bakayımBen hesabı ilk actıgımda, profilde bir olay anlatmıstım cocugumun olmadıgını bilen arkadasım bana sürekli yazıp hamileliğinden bahsediyor diye ben linclenmiştim ondan sonra tövbe ettim yazmamaya
MssPARE Black Light
Valla ilişkiyi geç ben erkek olsam karım arkadaşı ile şu pozları verse boşardım
Kuzum bir-iki gün bekle baktım bina da getiren varsa yap kimsede ses yoksa kendin yap yeKızlar birşey sorcam ben buraya yeni taşındım 2 hafta oldu henüz yanlışlıklada olsahenüz kimse ile karşılaşmadım ben her yıl asure yaparım simdi yapsam binada dağıtsam hadi kabul etmezlerse yapsammi yappmasammi ikilemde kaldım yaa
Selamünaleyküm canimlarEki Görüntüle 3109521 Eki Görüntüle 3109522
ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
Günde 3 4 kez duş alıyorum be Fatma, kurtarmıyor yavHee bende vileda yapıyorum sonra hemen banyoya
senin önceki nickin neydi kuzum bilemedim seni
Sildim tabi kız mesleğimde yazıyordu profilde ondan bile vurdu malın biri patoloji teknikeri olmussun okumussun buna mı alınıyorsun diye ben sok gecirdim sildim öyleSildin mi silmediysen bakayımbenim de arkadaşım çok yapardı bunu. Hatta arkadaşlarım. Ben de anlattım buraya, isin kötüsü ben bulaşmadım kimseye durduk yere linçlendim, linçlryrn kisi de normal olsaydı. Neyse
Ben yazıyorum valla şimdi Bdv konu var kaynini uyandırmış ona dalıcam ama polimik var şuanBen hesabı ilk actıgımda, profilde bir olay anlatmıstım cocugumun olmadıgını bilen arkadasım bana sürekli yazıp hamileliğinden bahsediyor diye ben linclenmiştim ondan sonra tövbe ettim yazmamaya
MssPARE Black Light
Maşallah kuzum sana,Allah kabul etsin inşallah. Rabbim yapmayı nasip etsinEki Görüntüle 3109524
Geçen yıldan bir kare
Bu yılda yapacağım nasip olursa
Aşure ayımız mübarek olsun kızlar
Eki Görüntüle 3109533
ASSOSyal
@Paniksu
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
@MaviMabellee
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@NesNa
@ozo1907
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Meral01
@Bal0ncuk
Black Light
Yaaaa tweettyiimmTweety Bird Öznur
Neyi calıyon kızBen yazıyorum valla şimdi Bdv konu var kaynini uyandırmış ona çalıcam ama polimik var şuan
Haklısın kuzum vala bu son inşallahYaaaa tweettyiimmhızınıza yetişemiyorum vala
Kuzum bir-iki gün bekle baktım bina da getiren varsa yap kimsede ses yoksa kendin yap ye
Hatta bana gönder ben çok severim
Öyle vala eylül ekime az kaldı biraz rahatlayacazGünde 3 4 kez duş alıyorum be Fatma, kurtarmıyor yav
Son ve uğur getirsin inşallah çiçeğimHaklısın kuzum vala bu son inşallahbende yıldım artık kendimi tanıtmaktan
Patoloji teknikeri olunca kalbimiz olmuyor mu yani shsjd cins yaSildim tabi kız mesleğimde yazıyordu profilde ondan bile vurdu malın biri patoloji teknikeri olmussun okumussun buna mı alınıyorsun diye ben sok gecirdim sildim öyle
Bulasmana gerek yok vala canları sıkkınsa direk linc yiyorsun iyi bişrey desen bile
Ahhh inşallah cicegiimSon ve uğur getirsin inşallah çiçeğim
Ay ne bileyim burda acıgını yakalayan vurmaya calısan cokPatoloji teknikeri olunca kalbimiz olmuyor mu yani shsjd cins ya
Istedikleri gibi cvp alamayınca kuduruyorlarSildim tabi kız mesleğimde yazıyordu profilde ondan bile vurdu malın biri patoloji teknikeri olmussun okumussun buna mı alınıyorsun diye ben sok gecirdim sildim öyle
Bulasmana gerek yok vala canları sıkkınsa direk linc yiyorsun iyi bişrey desen bile
Habbabab dalicam yazicaktim ben bu klavyenin taaaaaaa atalarını seveyimNeyi calıyon kız
Istedikleri gibi cvp alamayınca kuduruyorlarbende kudurtmayi seviyorum sonra banlaniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?