Aaaa ısıyı aksam topluyor demek en üst katta mısınAkşam evim daha sıcak oluyor, sabah erken serin ama üşendim valla ahsjjs
Evet, tövbe haşa diyerektrn yani Cehennemi yaşıyorum resmen. Tam güneşin dibinde evim, bir de cadde üzeri. Perdeleri indirdim gri olmuştu ya Allah aşkına 2 ayda perdeler nasıl gri olabilir ahajjsAaaa ısıyı aksam topluyor demek en üst katta mısın
Hahahah kız jane gitmedim ha ban.almadim ama kavgam yok sadece yanlış anladım onu bilerek yaptılar başka konunun sözüm ona intikamıydı oda tuttuGeçen konuda sana nasıl taktılar ya
Afiyet bereket olsun insaAllahEki Görüntüle 3109524
Geçen yıldan bir kare
Bu yılda yapacağım nasip olursa
Aşure ayımız mübarek olsun kızlar
Eki Görüntüle 3109533
@ASSOSyal
@Paniksu
@Hogwartss
@Minnosprenses
@Cemoos
@yagmurdansonra
M MaviMabellee
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Mavis40
@NesNa
@ozo1907
@madammor
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Meral01
Bal0ncuk
Black Light
Eskizle zeynep bastığın kocası yakalanmış ondan boşamış kocayiValla 1 saat önce Ediz Martılar eşliğinde pasta yapıp dans ediyordumbir de temizliğe giriştim yanıyorum. Ter akıyor her yerimden
Olur tabiiEvet, tövbe haşa diyerektrn yani Cehennemi yaşıyorum resmen. Tam güneşin dibinde evim, bir de cadde üzeri. Perdeleri indirdim gri olmuştu ya Allah aşkına 2 ayda perdeler nasıl gri olabilir ahajjs
Kız aman bosver. Geçen bana da biri durduk yere, heryerde goygoy peşindesin, saygısız ve hadsizsin gibi şeyler söyledi, kendisiyle hiç bir derdim olmamasına rağmen. Şaşırdım kaldım, şikayet ettim bir de gözardı ettim, saygısız.Hahahah kız jane gitmedim ha ban.almadim ama kavgam yok sadece yanlış anladım onu bilerek yaptılar başka konunun sözüm ona intikamıydı oda tuttu
40 üzeri beğenmedim aldım
Kiracıyım valla ben bu eve günahımı vermem shsjdmdOlur tabiigüneşin alnında biz bile ne hale geliyoruz kız kendi evinse panjur yaptır yarıya kadar indirirsin en azından cok güneşli vakitlerde burda insanlar öyle yapıyor
Aynen sadece üzüldüğüm.keske yanlış bir yorum yapsam yada kavga falan etsem tamam ama sırf yanlış anladım diyeKız aman bosver. Geçen bana da biri durduk yere, heryerde goygoy peşindesin, saygısız ve hadsizsin gibi şeyler söyledi, kendisiyle hiç bir derdim olmamasına rağmen. Şaşırdım kaldım, şikayet ettim bir de gözardı ettim, saygısız.
Ay yok ben olsam ben de vermem sgahahahajKiracıyım valla ben bu eve günahımı vermem shsjdmd
Burda değişik tip cok vala neler nelerAynen sadece üzüldüğüm.keske yanlış bir yorum yapsam yada kavga falan etsem tamam ama sırf yanlış anladım diye
Neyse oluyor burda ruh sağlığı bozuk çok bakma sen Bdv de destek al diyorlar ya çoğunun kendisinin alması lazım
Wuuuuuuuu beybi beybi
Aynen valla.Aynen sadece üzüldüğüm.keske yanlış bir yorum yapsam yada kavga falan etsem tamam ama sırf yanlış anladım diye
Neyse oluyor burda ruh sağlığı bozuk çok bakma sen Bdv de destek al diyorlar ya çoğunun kendisinin alması lazım
Hee bende vileda yapıyorum sonra hemen banyoyaValla 1 saat önce Ediz Martılar eşliğinde pasta yapıp dans ediyordumbir de temizliğe giriştim yanıyorum. Ter akıyor her yerimden
senin önceki nickin neydi kuzum bilemedim seniHelalaksam yapsana vala bende Balıkesir'de yanıyom aksam yapıyorum işleri
Tweety Bird ÖznurHee bende vileda yapıyorum sonra hemen banyoya
senin önceki nickin neydi kuzum bilemedim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?