• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprak-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC-hayriye.gif

Aaaa ısıyı aksam topluyor demek en üst katta mısın 🥵🙃🙃
Evet, tövbe haşa diyerektrn yani Cehennemi yaşıyorum resmen. Tam güneşin dibinde evim, bir de cadde üzeri. Perdeleri indirdim gri olmuştu ya Allah aşkına 2 ayda perdeler nasıl gri olabilir ahajjs

Evet, tövbe haşa diyerektrn yani Cehennemi yaşıyorum resmen. Tam güneşin dibinde evim, bir de cadde üzeri. Perdeleri indirdim gri olmuştu ya Allah aşkına 2 ayda perdeler nasıl gri olabilir ahajjs
Olur tabii 🤣🤣🤣 güneşin alnında biz bile ne hale geliyoruz 🙈🙈 kız kendi evinse panjur yaptır yarıya kadar indirirsin en azından cok güneşli vakitlerde burda insanlar öyle yapıyor

Hahahah kız jane gitmedim ha ban.almadim ama kavgam yok sadece yanlış anladım onu bilerek yaptılar başka konunun sözüm ona intikamıydı oda tuttu
40 üzeri beğenmedim aldım :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kız aman bosver. Geçen bana da biri durduk yere, heryerde goygoy peşindesin, saygısız ve hadsizsin gibi şeyler söyledi, kendisiyle hiç bir derdim olmamasına rağmen. Şaşırdım kaldım, şikayet ettim bir de gözardı ettim, saygısız.

Kız aman bosver. Geçen bana da biri durduk yere, heryerde goygoy peşindesin, saygısız ve hadsizsin gibi şeyler söyledi, kendisiyle hiç bir derdim olmamasına rağmen. Şaşırdım kaldım, şikayet ettim bir de gözardı ettim, saygısız.
Aynen sadece üzüldüğüm.keske yanlış bir yorum yapsam yada kavga falan etsem tamam ama sırf yanlış anladım diye
Neyse oluyor burda ruh sağlığı bozuk çok bakma sen Bdv de destek al diyorlar ya çoğunun kendisinin alması lazım

Aynen sadece üzüldüğüm.keske yanlış bir yorum yapsam yada kavga falan etsem tamam ama sırf yanlış anladım diye
Neyse oluyor burda ruh sağlığı bozuk çok bakma sen Bdv de destek al diyorlar ya çoğunun kendisinin alması lazım
Burda değişik tip cok vala neler neler 🙃🙃

Aynen valla.
Benim ki durduk yereydi bir de ahahha🤣🤣

Kızlar birşey sorcam ben buraya yeni taşındım 2 hafta oldu henüz yanlışlıklada olsa 😃 henüz kimse ile karşılaşmadım ben her yıl asure yaparım simdi yapsam binada dağıtsam hadi kabul etmezlerse 😞 yapsammi yappmasammi ikilemde kaldım yaa

Back
X