Hmm o zaman bilniyorum canım. Sen yine de bir test yap ama hiç belli olmazpozitif beklemiyorum zaten kuzum da adetin böyle olmasına sinir oldum yeniden tedavi başlicakti transfer için şimdi neyüdüğü belirsiz saçma sapan bişey oldu
akşam test yapıp dr mesaj atcam böyle oldu yarın geleyim mi adet sayılır mı diye
yok kuzum her zaman yumurtlama olmuyomuş
rahim kalınlaşıyor adet zamanı da dökülüyormuş ya
hayırlısı cocom elbette Rabbime imkansız yok
bakalım akşm olsunda yapayım
Kız ben hiÇ ıslatmıyorum fasülyeyi öyle hiç yapmadın. Bi 10 15 dakika haşlıyorum sonra yemek yapıyorum. Bazende babannemin usul fasülyeler pişene kadar haşlıyorum. Sonra bir tavada soğan salça kavurup katıyorum fasülyeye 5 10 dk öyle kaynatıp kapatıyprımÖğleden sonraya yetişmez şimdiden ıslat biraz da karbonat kat Ohh hemen kabarırlar
aynen yapcam kuzumHmm o zaman bilniyorum canım. Sen yine de bir test yap ama hiç belli olmaz
Güzel haberler ver inşallah canımaynen yapcam kuzum
İyiz çok şükür bizde kuzumtamm kuzum
sen nasılsın bebik nasıol
Oo iyiymiş kuzum bende ıslarırım ama yine de 5 dk falan haşlarkm sonra da pişer işteKız ben hiÇ ıslatmıyorum fasülyeyi öyle hiç yapmadın. Bi 10 15 dakika haşlıyorum sonra yemek yapıyorum. Bazende babannemin usul fasülyeler pişene kadar haşlıyorum. Sonra bir tavada soğan salça kavurup katıyorum fasülyeye 5 10 dk öyle kaynatıp kapatıyprım
Hahhaha ben fasulye yapicam akşamaOo iyiymiş kuzum bende ıslarırım ama yine de 5 dk falan haşlarkm sonra da pişer iştefasulye fasulye olalı böyle işkence görmedi herhalde yeter da yeter diyordur
Ahahah bi sal beni catlaaakk diye bağırıyorlardır kaynadıkcaOo iyiymiş kuzum bende ıslarırım ama yine de 5 dk falan haşlarkm sonra da pişer iştefasulye fasulye olalı böyle işkence görmedi herhalde yeter da yeter diyordur
beraber yiyormuş gibi olalım pariş bende yapıyorumHahhaha ben fasulye yapicam akşama
Afiyet olsun ohhh missssberaber yiyormuş gibi olalım pariş bende yapıyorum
inşallah canımmGüzel haberler ver inşallah canım
amann boşver dışarısı soğuk buzzzzzzİyiz çok şükür bizde kuzum
EEve hapsolduk sıkıldık iyice yollar buz
Hahhaha ben fasulye yapicam akşama
Yok mu arttıranAhahah bi sal beni catlaaakk diye bağırıyorlardır kaynadıkca
Koydum ben fasülye bugünki menü havada yağmurlu böyle havada severim
Ge bacım akşam sende fasulye yapinşallah canımm
amann boşver dışarısı soğuk buzzzzzz
Ahaha öğle başka birşey ye akşamada düşüncen olmasınYok mu arttıran
Bari öğlen hepsini bitirmeyim de aynı yemiş olalım
Yok ben kim yaptıysa hazıra çökebilirimGe bacım akşam sende fasulye yap
Ben yaptım gel kuzum gel bitanemYok ben kim yaptıysa hazıra çökebilirim
Hepimiz yaptık hangimize gitmek istersen gel buyur beraber yiyelimYok ben kim yaptıysa hazıra çökebilirim
Çok geç yedim bile Akşama az kaldı büyük ihtimalle yanına Menemen yaparım çünkü başka bir yemek yapsam Bu sefer o kalacakAhaha öğle başka birşey ye akşamada düşüncen olmasın
Bencede güzel fikir hadi bugünüde atlattıkÇok geç yedim bile Akşama az kaldı büyük ihtimalle yanına Menemen yaparım çünkü başka bir yemek yapsam Bu sefer o kalacak
Nasılsın perimMalesef kaçış yok dinlicem ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?