Ya perim herkes farklı farklı işte yakın arkadaşın ise söylesen anlar mı kiSağolasın bitenem
Of coco yaa. Tamam seviyorum kendisini ama tek muhabbet kayınvalide kayınpeder sorunları. Beni aşırı sıkıyor ya. Tamam tabiki anlatıcak derdimizi paylaşıcaz birbirimizle. Ama sadece ve tek muhabbetimiz bu olmamalı değilmi
İhtimal varsa eğer bir testmi yapsan canım
imkansız kiCanım ne olur ne olmaz bence kan testi yaptır. Zaten yarın doktora gidecekmişsin durumu anlatınca oda ister kan testi. Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Evet kalpler bir
Afiyet olsun canım da bir aksilik çıkmazsa gelir o arkadaşın
Kız söylüyorum söylüyorum yakın arkadaşım. Senin kafan iyi değil bir doktora bir git bile dedim. Evet bende düşünüyorum gitmeyi dedi yok gittiği. Dün aradı beni geliyim diye neyse telefonda hemen başladı anlatmaya. Herşeyi anlattı. Şimdi gelince baştan sona tekrar anlatıcakYa perim herkes farklı farklı işte yakın arkadaşın ise söylesen anlar mı ki
Kuzum rabbim dilerse imkansız dediğin mucize olurimkansız ki
hem bu ay hiç yumurtam yoktu
hem de sürekli progestoran bakıldı hiç yükselmedi em 0.1 di
hayırlısı dutum akşam gidince yapayım bariKuzum rabbim dilerse imkansız dediğin mucize olurüzülme. Bekle yarın zaten dr a gidecekmişsin. İmkanın varsa soru işareti kalmasın dersen bi test yap hiç belli olmaz.
İnşallah canım üzülme ama ne olursa olsun. Zaten dr a gidecekmişsin yarın.hayırlısı dutum akşam gidince yapayım bari
E o zaman kontrolden sonra yumurta gelişip bugün çatlamış olabilirmi o kanama yumuetlama kanaması olabilir canım.imkansız ki
İyiyim balımmmmHele hele minnoşş ben iyiyim sen nasılsın hele
Yat gitsin canım bu havalarda zor kalkılıyorİyiyim balımmmmama soğuk yataktan çıkmafım ya kahvaltı yaptım yattım yine
Canım hiç belli olmaz imkansız diye birşey yok Rabbim var o en imkansız dediğimizi güzelliklere çeviriyorimkansız ki
Perim Allah ta seni güldürsün ya kıyamam sanaKız söylüyorum söylüyorum yakın arkadaşım. Senin kafan iyi değil bir doktora bir git bile dedim. Evet bende düşünüyorum gitmeyi dedi yok gittiği. Dün aradı beni geliyim diye neyse telefonda hemen başladı anlatmaya. Herşeyi anlattı. Şimdi gelince baştan sona tekrar anlatıcak
Çarşıya gidicez kuzum ya otobüs kartı çıkarıcam şehir içi otobüs içinYat gitsin canım bu havalarda zor kalkılıyor
Malesef kaçış yok dinlicem ya offCanım hiç belli olmaz imkansız diye birşey yok Rabbim var o en imkansız dediğimizi güzelliklere çeviriyor
Perim Allah ta seni güldürsün ya kıyamam sana
çok bunaltmış seni belli ki ama o kadar demişsin kurtuluşun yok her görüşmede dinleyeceksin Allah yardımcın olsun
Ooo sonra gelsin gezmelerÇarşıya gidicez kuzum ya otobüs kartı çıkarıcam şehir içi otobüs için
Canımın içi hayırlı cumalar cümleten
Sosyalım fıstığıö ne yapıyorsunCanımın içi hayırlı cumalar cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?