- 19 Kasım 2020
- 22.013
- 48.097
- 548
Ayy benim babam da aynı yaAyyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babamkumanda elinde o haberden o habere anneme üzülüyorum bazen kadıncağızın telefonuna canlı tv indirdimde arada ordan izliyor izliceklerini beraber izledikleri tek şey müge anlı, masumlar apartmanı, gönül dağı geri kalan hep ya haber ya belgesel
Hahhaha babam müzeye esra ya kızıyor her dakka haber haber haberAyyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babamkumanda elinde o haberden o habere anneme üzülüyorum bazen kadıncağızın telefonuna canlı tv indirdimde arada ordan izliyor izliceklerini beraber izledikleri tek şey müge anlı, masumlar apartmanı, gönül dağı geri kalan hep ya haber ya belgesel
Ayy kahkaha attım pareHahhaha babam müzeye esra ya kızıyor her dakka haber haber haber
Benim ele kumanda geliyor arada ev silerken bu ne diye bakıyorum
Bazen erken yatıyorlar dizi bakıyorum kurabiyem oh diyorum bana kaldı tvAyy kahkaha attım parekumandanın neye benzediğini unutacağız
Sizin eve uyku ilacı şart akşam çay içerken birer tane atarsınBazen erken yatıyorlar dizi bakıyorum kurabiyem oh diyorum bana kaldı tv
Elime kumandayı alıyorum hangi kanal nasıl açılır hangi kanalda dizi vardı dolaş dolaş ben bulana kadar uykum geliyor
Oyyyy maşallah kurbişim yaaaa, rabbim kavuşmayı nasip etsin inş canım benim16 olduk canımbelli oldu oğlan geliyor
Aminn aminn kuzum inşallahOyyyy maşallah kurbişim yaaaa, rabbim kavuşmayı nasip etsin inş canım benimhayırlı evlât olsun inş vatana millete size
Açabilir, gelecek geline not düş bi yerlere kurbişAminn aminn kuzum inşallahsağlıkla sıhhatle gelsin tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
Bundan bilmem kaç sene sonra benim gelin de buraya konu açarmış
Yok çaktırmadan girip bakarım illa ki ifşa olur bende okurum arkamdan ne atmış tutmuşAçabilir, gelecek geline not düş bi yerlere kurbiş
Anaaammmm kaynanaya bak seeennnYok çaktırmadan girip bakarım illa ki ifşa olur bende okurum arkamdan ne atmış tutmuş
Gelin yandı bacımHahah fenayım dimi
Hayırlı cumalar canımİyi akşamlar kızlar, bi bakıp çıkayım dedim. İyi gecelerrr hatta. Hayırlı cumalar
Çok teşekkür ederim canım
Yeni nesil fena olur ne yapalım ayak uydurmak lazım yoksa ben çok masumumGelin yandı bacım
Evet perişim denk gelemiyoruzTıh tıh tııh neydiyonuz gıı bı fokuslanamadim
Su konuyaaslında hep ters saatlerde giriyorum .ben geliyorum siz yohsunuz tek sorun o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?