- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Ahaha öğrendiğim iyi oldu bana cevap verene kadqr yakasını bırakmam artık minnoşunAyy sorma sorma evlendi evleneli mesajları da okumuyor gözüne gözüne sokmak lazım üç beş etiket yaparsan ancak görür
Bi değişiğim kuzum ya bir kaç gündür canım hiç bir şey yapmak istemiyor öyle boş beleş dolanıp duruyorum. Galiba biraz dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama her yer buz
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@Rose36
@N u r
@ceycey0406
@NesNa
Dır dır cı vır vır cı bir tipsin seninle konuşmak zorundamiyimmmm
Kesinlikle hayııııııır
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Simurgp
@Rose36
@N u r
@ceycey0406
@NesNa
Dır dır cı vır vır cı bir tipsin seninle konuşmak zorundamiyimmmm
Hahahha sabah face de Gördüm atayım.kizlar gülsün espri olsun dedimKesinlikle hayııııııır
Ay lav yu, ih li bedi, seni seviyorum
Ahahahha beraber güldük iyi olduHahahha sabah face de Gördüm atayım.kizlar güldün dedim
Sizlere bunu atmak zorundamiyimmmmmmmm
Gülelim kokom hep gülelim rabbim aglatmasınAhahahha beraber güldük iyi oldu
Aynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yazAhaha öğrendiğim iyi oldu bana cevap verene kadqr yakasını bırakmam artık minnoşun
Evde olunca sürekli insan sıkılıyor canım ama dediğün gibi çok soğuk sizin oralar iyice karlıdır hele
kafa zehir demiçok iyi olmuş ya düşünsem aklıma gelmez
ez di hez pır dıkkımAy lav yu, ih li bedi, seni seviyorum
Çok yoğum canım birde adeno virüs oldumMinnoşummm dedim mesajını buraya çekiyim okuyanları kaçırmasın pare
İyiyim ben çok şükür sen nasılsın nasıl oldun. Enfeksiyon var demiştin bir ara sordum ama ya sen görmedüm ya ben cevabını görmedim kaldı öyle
Yavrum uzun zaman oldu konuşmadık, kaç hafta oldu cinsiyet belli oldu muAynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yaz
He ya karlı dağlar buralar yollar da buz bende eve hapis
Ay çok zor öyle de ya gerçekten markete falan git bariAynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yaz
He ya karlı dağlar buralar yollar da buz bende eve hapis
Adeno virüs neymiş ilk defa duydumÇok yoğum canım birde adeno virüs oldumcrp 14 tü acayip ilsç verdi
Hayatımız virüs perim oda yeni cıktı gözler de oluyor enfeksiyonAdeno virüs neymiş ilk defa duydumay geçmiş olsun prensesim crp çok illet birşey benim birkere 55 lere çıktı
Ey allahum ne bitmez tükenmez şeymiş yaa. Ben haber izlemiyorum bak hiçbirşeyden haberim yok gayet mutluyumHayatımız virüs perim oda yeni cıktı gözler de oluyor enfeksiyon
Ey allahum ne bitmez tükenmez şeymiş yaa. Ben haber izlemiyorum bak hiçbirşeyden haberim yok gayet mutluyum
Ayyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babamValla perim en iyisini yapıyorsun benim anne baba haber delisi sanki bizim ev haber ana üstüyüz
16 olduk canımYavrum uzun zaman oldu konuşmadık, kaç hafta oldu cinsiyet belli oldu muben hiçbirşey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?