Ahaha öğrendiğim iyi oldu bana cevap verene kadqr yakasını bırakmam artık minnoşun
Evde olunca sürekli insan sıkılıyor canım ama dediğün gibi çok soğuk sizin oralar iyice karlıdır hele

Son düzenleme:
Ahaha öğrendiğim iyi oldu bana cevap verene kadqr yakasını bırakmam artık minnoşun
Evde olunca sürekli insan sıkılıyor canım ama dediğün gibi çok soğuk sizin oralar iyice karlıdır hele
Aynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yaz
He ya karlı dağlar buralar yollar da buz bende eve hapis

Çok yoğum canım birde adeno virüs oldum crp 14 tü acayip ilsç verdi

Aynen canım etiket yağmuruna tut baktın görmedi duvarına yaz
He ya karlı dağlar buralar yollar da buz bende eve hapis
Yavrum uzun zaman oldu konuşmadık, kaç hafta oldu cinsiyet belli oldu mu ben hiçbirşey bilmiyorum

Valla perim en iyisini yapıyorsun benim anne baba haber delisi sanki bizim ev haber ana üstüyüz
Ayyy annemlere gittimmi bende aynı şeyi hissediyorum annem değil ama babam kumanda elinde o haberden o habere anneme üzülüyorum bazen kadıncağızın telefonuna canlı tv indirdimde arada ordan izliyor izliceklerini beraber izledikleri tek şey müge anlı, masumlar apartmanı, gönül dağı geri kalan hep ya haber ya belgesel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…