- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
dikkat etmeye çalışıyorum canım yavaş yürüyemeyen ben minik minik yürüyorumGünaydın canım aman buza dikkat Allah korusun
En iyisini yapıyorsun kış günü otel olsun evindikkat et canım iyileşmeden tekrar yakalanma tam hastalık havası var
dün eve gidince direk yatağıma gittim bu akşamda öyle yaparım muhtemelen evi otel gibi kullanıyorum
Karlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
MssPARE Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Magnifiaque BlueBerry4268 coconatt D u t Wilma11 PeRRieR bir mucizee Simurgp Tiniminimavihanim C ceycey0406 i p e k N NesNa @B O Z A
Buz olunca insan tedirgin oluyor ya sadece kar olsa kart kurt yürüdikkat etmeye çalışıyorum canım yavaş yürüyemeyen ben minik minik yürüyorum
Günaydın tatlım burda da kar çok güzel yağıyor dünden beri durmadı MaşaAllahKarlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
MssPARE Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Magnifiaque BlueBerry4268 coconatt D u t Wilma11 PeRRieR bir mucizee Simurgp Tiniminimavihanim C ceycey0406 i p e k N NesNa @B O Z A
dimi o ses nasıl güzel geliyorBuz olunca insan tedirgin oluyor ya sadece kar olsa kart kurt yürü
evet birde soğuğuda kesiyor kar oldu zaman ya bayılıyorumdimi o ses nasıl güzel geliyor
evet havada temizleniyor sanki gökyüzüne de bir sakinlik geliyor gibi oluyor bende seviyorum haftasonundan umutluyum cocomevet birde soğuğuda kesiyor kar oldu zaman ya bayılıyorum
Hafta sonu çok güzel geçer, soğuk olmaz bol kar olur doya doya kar topu oynarsınız inşallahevet havada temizleniyor sanki gökyüzüne de bir sakinlik geliyor gibi oluyor bende seviyorum haftasonundan umutluyum cocom
Ohhh müthiş kombin canım hemşomm
Söyle sakin bir şarkı dinleyelim
Dışarı da biz gibi karlı hava elimize çayımızı kahvemizi alıp pencereden bakarken bu şarkının sesini azıcık açalım ohhh sakinlik
Şarkının kombini nasıl yaptım ama
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
C Cevizli tarcınlı kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Canım kelebişimKarlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
Off süpersin paremmm, keşke şöyle keyif yapsak beraber
Dışarı da biz gibi karlı hava elimize çayımızı kahvemizi alıp pencereden bakarken bu şarkının sesini azıcık açalım ohhh sakinlik
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Afiyet olsun canım keyfini çıkar kahveninOhhh müthiş kombin canım hemşommbende tam kahvemi aldım yudumlarken bildirimin geldi güzel bir tesadüf oldu teşekkür ederim şarkı için
Ah mesafeler kuzumOff süpersin paremmm, keşke şöyle keyif yapsak beraber
benim yerimede dinleee :)
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
C Cevizli tarcınlı kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Pareemm eskide kalmış şarkılar insanın içini bir tuhaf yapıyor büyüdük mü yaşlanıyor muyuz diye düşünüyor insan
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@B O Z A
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Pareemm eskide kalmış şarkılar insanın içini bir tuhaf yapıyor büyüdük mü yaşlanıyor muyuz diye düşünüyor insan
Neyse afiyet olsun kahveler çaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?