Zor olan güzel olur sonu güzel olacakZor gidiyo be kuzu
Inş canım benim,uğraşıyorum. Rabbim emeklerin karşılığını versin inş hepim8zeZor olan güzel olur sonu güzel olacak
Günaydın kuzumKarlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
MssPARE Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Magnifiaque BlueBerry4268 coconatt D u t Wilma11 PeRRieR bir mucizee Simurgp Tiniminimavihanim C ceycey0406 i p e k N NesNa @B O Z A
evet canım yollar buz hanım hanımcık yürüdümGünaydın kuzumyollar buz mu ya aman dikkat et kendine kışın karıncalarla yarışa gider gibi yürüyorm
Ohh yağsın yağsın bereketiyle gelsin inşallahevet canım yollar buz hanım hanımcık yürüdümşuanda çok güzel kar yağıyor
Karlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
MssPARE Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Magnifiaque BlueBerry4268 coconatt D u t Wilma11 PeRRieR bir mucizee Simurgp Tiniminimavihanim C ceycey0406 i p e k N NesNa @B O Z A
Ohh maşallah nasıl güzel yağmış
Evet kuzuş dün bir başladı baya baya yağdı akşama birdaha çıkarız kocişle kartopuna hahahahaOhh maşallah nasıl güzel yağmış
Günaydın mavişimKarlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
Ohh süperEvet kuzuş dün bir başladı baya baya yağdı akşama birdaha çıkarız kocişle kartopuna hahahaha
bakalım asıl haftasonu diyorlar ama son ana kadar her şey değişebiliyorOhh yağsın yağsın bereketiyle gelsin inşallah
iyiyim canım sen nasılsınGünaydın mavişim
Nasılsın bugün burası da buz buz
Işte değil misin çalışmıyormusun bugüniyiyim canım sen nasılsınbuz gibi oldu her yer en güzel yer yatak şuan giricen çıkmıcan
işteyim canımIşte değil misin çalışmıyormusun bugün
Bende dedim hasta falan mi izinli diye düşündüm kendim hasta oluncaişteyim canımama evde olup yatmak vardı bu havada
Günaydın canım aman buza dikkat Allah korusunKarlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
Kışın güneşinebakalım asıl haftasonu diyorlar ama son ana kadar her şey değişebiliyor
dikkat et canım iyileşmeden tekrar yakalanma tam hastalık havası varBende dedim hasta falan mi izinli diye düşündüm kendim hasta olunca
Aman iyi ol evine gidince sarıl battaniyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?