- 28 Haziran 2011
- 61.292
- 154.129
- 898
Zor gidiyo be kuzunasıl gedeyyyor dersler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor gidiyo be kuzunasıl gedeyyyor dersler
Zor olan güzel olur sonu güzel olacakZor gidiyo be kuzu
Inş canım benim,uğraşıyorum. Rabbim emeklerin karşılığını versin inş hepim8zeZor olan güzel olur sonu güzel olacak
Karlı demeyi isterdim ama buzlu bir istanbul sabahından günaydınlar efenimmm
MssPARE Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Magnifiaque BlueBerry4268 coconatt D u t Wilma11 PeRRieR bir mucizee Simurgp Tiniminimavihanim C ceycey0406 i p e k N NesNa @B O Z A
evet canım yollar buz hanım hanımcık yürüdüm şuanda çok güzel kar yağıyorGünaydın kuzum yollar buz mu ya aman dikkat et kendine kışın karıncalarla yarışa gider gibi yürüyorm
Ohh yağsın yağsın bereketiyle gelsin inşallahevet canım yollar buz hanım hanımcık yürüdüm şuanda çok güzel kar yağıyor
MssPARE Fatmazell ASSOSyal Minnosprenses Catlak-kurabiye Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Magnifiaque BlueBerry4268 coconatt D u t Wilma11 PeRRieR bir mucizee Simurgp Tiniminimavihanim C ceycey0406 i p e k N NesNa @B O Z A
Ohh maşallah nasıl güzel yağmışEki Görüntüle 2991550
Bende karlı Diyarbakır sabahında diyim o zaman
Evet kuzuş dün bir başladı baya baya yağdı akşama birdaha çıkarız kocişle kartopuna hahahahaOhh maşallah nasıl güzel yağmış
Ohh süper bizim içinde oynayın bariEvet kuzuş dün bir başladı baya baya yağdı akşama birdaha çıkarız kocişle kartopuna hahahaha
bakalım asıl haftasonu diyorlar ama son ana kadar her şey değişebiliyorOhh yağsın yağsın bereketiyle gelsin inşallah
iyiyim canım sen nasılsın buz gibi oldu her yer en güzel yer yatak şuan giricen çıkmıcanGünaydın mavişim
Nasılsın bugün burası da buz buz
Işte değil misin çalışmıyormusun bugüniyiyim canım sen nasılsın buz gibi oldu her yer en güzel yer yatak şuan giricen çıkmıcan
işteyim canım ama evde olup yatmak vardı bu havadaIşte değil misin çalışmıyormusun bugün
Bende dedim hasta falan mi izinli diye düşündüm kendim hasta oluncaişteyim canım ama evde olup yatmak vardı bu havada
Kışın güneşinebakalım asıl haftasonu diyorlar ama son ana kadar her şey değişebiliyor
dikkat et canım iyileşmeden tekrar yakalanma tam hastalık havası varBende dedim hasta falan mi izinli diye düşündüm kendim hasta olunca
Aman iyi ol evine gidince sarıl battaniyeye