Dün bir sürü konu açıldı gece de açılmış
Bir gün yanıcaklar sürtüne sürtüne
Gördüm mesajını kaç kere açmış ya manyak. Bilerek yapıyorlar bence ya
yaaaa nedennnnnnnnnnnnnnnnnnn

taktik değiştircem prezervatif taktırcim ucunu delicim kalırsam korunuyodum dicim bi de sürtünmeyi hızlandırayım
Dimi yeni taktikler denemek lazım
Bu arada yukarıda attığın şarkıyı açtım çıkamıyorum

Selam Ponçik hanımlar benim moralim çok bozuk Soğan kürü yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım olan düzenli döngümde gitti şimdi test yaptım tertemiz negatif vallahi yoruldum bunaldımm birde burda hiç bişi yapamamaktan

Soğan kürü herkeste farklı etki yapıyor kuzum ya. Dur bakalım yeniden eski düzene döner adetin. Bal tarçın çörek otunu denemiş miydin

Rabbim inşallah selamete çıkarsın rabbim gönlüne göre versin tinimcim

Soğan kürü herkeste farklı etki yapıyor kuzum ya. Dur bakalım yeniden eski düzene döner adetin. Bal tarçın çörek otunu denemiş miydin
Artık elimi hiçbir şey sürmem kurabiyemmm biraz daha bekliycem gene negatifse masajlara başlıcam

Artık elimi hiçbir şey sürmem kurabiyemmm biraz daha bekliycem gene negatifse masajlara başlıcam
Aynen canım bekle bakalım inşallah pozitif olsun
Dediğin gibi çok zor çok yorucu bir süreç
Burada ne gördüysem denemiştim. Her deneme yeni bir umut sonrası malum
İnşallah Rabbim sizleri çok beklemesin hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla nasip etsin

Ah keşke pozitif olsa bu kadar beklemeye ama sanmıyorum kurabiyem ben de ters etki yaptı güzel duaların için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen bu yolda kim varsa kolaylık versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…