• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay ya işte onu dedim ya , senle yeni konuştuk, tamamen tesadüf diye,🙂 afedersin ağdayi evde hallediyordum ona bile gidemiyordum, eşim oğluma bakmayı kabul edince kızımla ilk kez girebildik, gitmisken uçlarından aldırdım. Yani ucundan almakla kestirmeye karar vermek arasında fark var.hatta dedim ya kuaföre ucundan dersin,baya gider diye 🙂 kırıklarını aldıriyorum ben arada. Hamilelikten bu yana aldiramadim,kırık çoğalınca daha çok kesmek zorunda kaldı.hani ben saçimi kisaltayim,rahat edeyim vb karar almadım ki bir anda olsun. Ya kusura bakma,ifade edemedim,daha iyi anlatmaya çalıştım. Sağol tekrardan 🥰 amin.
Anladım canım bende okuyup çıkıyorum bazen ondan karıştı belkide hayırlısı olsun o halde 😊😂

Soyle soyleyeyim okurum ama duzenli okuyamam cunku surekli hastane islerim var elimden gekdigince okurum ama 😇
Öyle zor olmayacak herkes için ayrı ayrı okunucagi için bir gün gecikmeli okuyabilirsin ama herkese okuyabilecekmişim her gün bir kişiye okuyacağız toplam 15 kişi var şuanda yorun topik açıcam ister düşün yaparım dersen listeye alayım canım minikim

Öyle zor olmayacak herkes için ayrı ayrı okunucagi için bir gün gecikmeli okuyabilirsin ama herkese okuyabilecekmişim her gün bir kişiye okuyacağız toplam 15 kişi var şuanda yorun topik açıcam ister düşün yaparım dersen listeye alayım canım minikim
Ne okuyacagiz peki yasin i serif mi

Hayır tesbih çekicez
Şu an okuduğum tesbih yok ben de katılırım canım.
Süre okuyoruz yasin ve vakıa.
Nefis boş durunca simariyor. Dualarla dizginliyor.

Peki aklındaki tesbih ya da Zikir ne gülüm?
Salavat mi dua mı ezmaul hüsna mi?

Siz baslayin hastane isleri topparlamacak olursa sonradan dahil olauim ben olur mu 🤗 bu ara haftada bir gidiyoruz ama 4 saatlik yol oldugundan tum gunu mu aliyor
Teşbih olunca yolda giderkende okursun
Tabi yinede sen bilirsin
Tamam sen nasıl istersen canım
By arada neyin var geçmiş olsun

Siz baslayin hastane isleri topparlamacak olursa sonradan dahil olauim ben olur mu 🤗 bu ara haftada bir gidiyoruz ama 4 saatlik yol oldugundan tum gunu mu aliyor
Karışmak gibi olmasın da bana en tatlı gelen Zikir nedense yolculukta yaptığım Zikir. Farklı bir lezzeti var.
Belki de hani Allah in sözü var ya yolcunun duasını kabul ederim diye ondan dolayıdır benim feyzim.

Şu an okuduğum tesbih yok ben de katılırım canım.
Süre okuyoruz yasin ve vakıa.
Nefis boş durunca simariyor. Dualarla dizginliyor.

Peki aklındaki tesbih ya da Zikir ne gülüm?
Salavat mi dua mı ezmaul hüsna mi?
Nurum esma ve iki dua var tesbih olucak canım yarın ayrıntılı açıcam allahin izniyle

Teşbih olunca yolda giderkende okursun
Tabi yinede sen bilirsin
Tamam sen nasıl istersen canım
By arada neyin var geçmiş olsun
Benim degil canim oglumun surekli kontrolleri var bu ara
Karışmak gibi olmasın da bana en tatlı gelen Zikir nedense yolculukta yaptığım Zikir. Farklı bir lezzeti var.
Belki de hani Allah in sözü var ya yolcunun duasını kabul ederim diye ondan dolayıdır benim feyzim.
Unutursam diye korkuyorum bir yandan da kendimi ibadetlerimi aksatmamam icin bir firsat diyorum aslinda 🥰

Benim degil canim oglumun surekli kontrolleri var bu ara

Unutursam diye korkuyorum bir yandan da kendimi ibadetlerimi aksatmamam icin bir firsat diyorum aslinda 🥰
Geçmiş olsun oğlusun için oku tesbih çok sayisi olmayacak evde oturduğun yerde bile çekersin hanı ısrar ediyormuş gibi olmayım
Yalnış anlama lütfen

Geçmiş olsun oğlusun için oku tesbih çok sayisi olmayacak evde oturduğun yerde bile çekersin hanı ısrar ediyormuş gibi olmayım
Yalnış anlama lütfen
Yok canim olacaksa boylr islerin israri olsun

Eksik kalirsa okuyamadiklarim olursa tamamlayamazsak diye cekindim sadece allahin izniyle ekle sen beni :KK68:

Yok canim olacaksa boylr islerin israri olsun

Eksik kalirsa okuyamadiklarim olursa tamamlayamazsak diye cekindim sadece allahin izniyle ekle sen beni :KK68:
Tamam canim ekliyorum yarın bak dualara olmaz dersen müsait zamanda aramıza girersin devam istersen devam ederiz tamam mi minikim

Tamam canim ekliyorum yarın bak dualara olmaz dersen müsait zamanda aramıza girersin devam istersen devam ederiz tamam mi minikim
Tamam konisiruz canim bu arada yarin regl bitiyor bir ay a bitiririrz zaten insallah :KK68:

Back