• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten birbirimize ettiğimiz duayı, kendimize ettiğimiz duadan daha çabuk kabul ediyor Rabbimiz ❤
Bununla ilgili bir çok hadisi şerif ve sohbet dinlemiştim.. Hepimizin sıkıntılı zamanları oluyor, Rabbim birbirimize ettiğimiz ve edeceğimiz bütün dualarımızı hayırla kabul etsin seninde gönlünde olanı hayırla en kısa zamanda nasip etsin İnşaAllah Aminnn canım benim 😘
Aminn inşallah önce huzur daha sonra sağlıcakla hamile kalıp kucağıma bebeğimi almak isterim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kuzum benimm😍💕

Aminn inşallah önce huzur daha sonra sağlıcakla hamile kalıp kucağıma bebeğimi almak isterim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kuzum benimm😍💕
Aminnn Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde senin ve bütün anne olmak isteyenlerin kucağını hayırlı evlatlar ile doldursun tatlım 😘😘

Kibirden Rabbime sığınırım... Şöyle de bir gerçek var; kendime ettiğim duadan önce başkasına ettiğim dua hep kabul oldu çok şükür... Özellikle bebiş dualarım :anne:kime etsem Rabbim kabul etti Elhamdülillah... Burada gördüğüm kadarıyla ve sessizce dua ettiğim bir kaç arkadaş var sende dahil canım benim 💕💕💕 Rabbim kabul etsin Aminnn

Aaaa hayır olsun kız ne oldu bir anda 😂
Kısa volümlü oldu mu daha güzel duruyor kıvırcık saçyani ben öyle seviyorum o yüzden eminim çok güzel olmuştur🥰 güzel günlerde uzasın ❣️

Ben ben beeeennn 😍💪🏻
Bir anda diil, açıkladım ya uzun uzun 😂😂 teşekkür ederim ❤️🤲
Harikaasın Parişimmm evladım olsun istiyorum çoook 🥲🐣❤️dualara sarıldık zatenn ben varımmm zikir esma çekerğm arapçam yok ama kuran😞
İnşaallah sağlıkla hayırla gelsin
🙋🏼‍♂️

Harikaasın Parişimmm evladım olsun istiyorum çoook 🥲🐣❤️dualara sarıldık zatenn ben varımmm zikir esma çekerğm arapçam yok ama kuran😞
Merhaba Rabbim tez vakitte sağlıklısından, en hayırlısından nasip etsin hepimize, yalnız değilsin canım 🤗

Bir anda derken yani dün uzundu bugün ne ara oldu bu diye demiştim 😂 neyse sağlıklı günlerde kullan 💙
Ay ya işte onu dedim ya , senle yeni konuştuk, tamamen tesadüf diye,🙂 afedersin ağdayi evde hallediyordum ona bile gidemiyordum, eşim oğluma bakmayı kabul edince kızımla ilk kez girebildik, gitmisken uçlarından aldırdım. Yani ucundan almakla kestirmeye karar vermek arasında fark var.hatta dedim ya kuaföre ucundan dersin,baya gider diye 🙂 kırıklarını aldıriyorum ben arada. Hamilelikten bu yana aldiramadim,kırık çoğalınca daha çok kesmek zorunda kaldı.hani ben saçimi kisaltayim,rahat edeyim vb karar almadım ki bir anda olsun. Ya kusura bakma,ifade edemedim,daha iyi anlatmaya çalıştım. Sağol tekrardan 🥰 amin.

Süt 🥰

Eklentiler

• IMG_20220115_222615.jpg
    IMG_20220115_222615.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 17
Kibirden Rabbime sığınırım... Şöyle de bir gerçek var; kendime ettiğim duadan önce başkasına ettiğim dua hep kabul oldu çok şükür... Özellikle bebiş dualarım :anne:kime etsem Rabbim kabul etti Elhamdülillah... Burada gördüğüm kadarıyla ve sessizce dua ettiğim bir kaç arkadaş var sende dahil canım benim 💕💕💕 Rabbim kabul etsin Aminnn
Aminn Allah razı olsun kuzum benimmm🌸😍💕

Back