- 27 Mart 2019
- 29.789
- 108.743
- 598
Evet arada geliyor canım sende gel sohbete biraz gırgır şamataİyilik hoşluk sevindim etiketi görünce .... Tosun da mı burada
Şimdi dua grubu yapıcaz istersen katıl nedersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arada geliyor canım sende gel sohbete biraz gırgır şamataİyilik hoşluk sevindim etiketi görünce .... Tosun da mı burada
İnşallah sevinirim yahuEvet arada geliyor canım sende gel sohbete biraz gırgır şamata
Şimdi dua grubu yapıcaz istersen katıl nedersin
Süper boş boş kış günü evdeyiz yazın herkes dışarda oluyor birbirimize dua edelim inşallah ekliyorum listeye pinkcimİnşallah sevinirim yahu
İnşallah tamam canımSüper boş boş kış günü evdeyiz yazın herkes dışarda oluyor birbirimize dua edelim inşallah ekliyorum listeye pinkcim
Kuzum benim net az girip çıkıp duruyorum aslında çok güzel ya çok iyi düşünmüşsün. İnşallah bende sonra katılirim@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Jenna16
@Kukrim
@Nego
Kızlar dua grubu yapicam birbirimiz için dua okuyalım katilmak istermisinız
Duanın detaylarını inşallah yarın paylaşım topik açıcam katilmak isterseniz listeye ekleyim
Tamam kuzumKuzum benim net az girip çıkıp duruyorum aslında çok güzel ya çok iyi düşünmüşsün. İnşallah bende sonra katılirim
Olur kuzum bende varim
Vallahi ilk etikette tam cevap yazacakken kızım durmadı yazamadım kusura bakma bitanem
Ayyy çok tatlısın yaaaOkuyalım tabii kuzum ama ne okuyacağız ben kuranı kerim bilmiyorum arapçam da yok türkçe meallerini okurum ben
HoşgeldinTık tık tık
Hemen listeye ekliyorum canımOlur kuzum bende varim
Tam ma.nesnacin ekliyorum senideVallahi ilk etikette tam cevap yazacakken kızım durmadı yazamadım kusura bakma bitanem
Tabiki katılırım çok sevinirim Yarından sonra şu temizlik derdinden de kurtuluyorum bitiyor İnşaAllah
Rahatça katılırım İnşaAllah hem çok seviyorum ben böyle katıldığım normal arkadaş dua grubumuzda var annemle... seve seve katılırım canım benim
Teşekkür ederimAyyy çok tatlısın yaaa
Çok ihtiyacım var parem@ASSOSyal
Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Simurgp
@Rose36
@N u r
@ceycey0406
N NesNa
Kızlar birbirimize dua okumaya ne dersiniz ağır olmayan kolay ama fazileti yüksek fazla olan dualar ben ayarladım
Sıkıntılı üzüntülerimiz var rabbimden beklediklerimiz dilekleriniz var birbirimiznicin dua edelim ne dersiniz
Borsuz evdeyiz çalışan arkadaşlar var ama duamız cok hafif inşallah okuruz
Kim katılmak ister
Liste yapayım dua okuyalım beybiler zamanımız bosa gitmesin
Bugün yok çok şükür kuzumAnladım kuzum eğer geçmezse doktora git ihmal etme
Bugün geçti büyük oranda. Dediğim gibi kas ağrısıydı büyük olasılıkSağol
Hayırlı akşamlar
Amin
Hayırlı akşamlar
Bunu nasıl alıntı yapmışım
Hayırlı akşamlar
Afiyet olsun, yetişemedim. Baklava ile kahve seviyor musun? Sunum güzel tabiki yanlış anlama lokum ya da çikolata da var
Bana da bazen öyle oluyor ama bilemedim, bir iki gün daha takip et bakalım
Afiyet olsun
Zaten birbirimize ettiğimiz duayı, kendimize ettiğimiz duadan daha çabuk kabul ediyor Rabbimiz ❤Teşekkür ederim
O senin güzel görüşün kuzum benim birbirimize dua etmek isterim
Oy kuzum hemen ekliyorum kimin yokki rabbim inşallah kabul etsinÇok ihtiyacım var parem
Allah razı olsun canımOy kuzum hemen ekliyorum kimin yokki rabbim inşallah kabul etsin