• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

N NesNa Canım bir şey demedin katilicakmisin dua grubuna
Vallahi ilk etikette tam cevap yazacakken kızım durmadı yazamadım kusura bakma bitanem :KK23:
Tabiki katılırım çok sevinirim :KK36:Yarından sonra şu temizlik derdinden de kurtuluyorum bitiyor İnşaAllah :21:
Rahatça katılırım İnşaAllah hem çok seviyorum ben böyle katıldığım normal arkadaş dua grubumuzda var annemle... seve seve katılırım canım benim 💖

Olur kuzum bende varim 🥰🤲
Hemen listeye ekliyorum canım 🥰

Vallahi ilk etikette tam cevap yazacakken kızım durmadı yazamadım kusura bakma bitanem :KK23:
Tabiki katılırım çok sevinirim :KK36:Yarından sonra şu temizlik derdinden de kurtuluyorum bitiyor İnşaAllah :21:
Rahatça katılırım İnşaAllah hem çok seviyorum ben böyle katıldığım normal arkadaş dua grubumuzda var annemle... seve seve katılırım canım benim 💖
Tam ma.nesnacin ekliyorum senide🥰

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
@Catlak-kurabiye
@Mavera4268
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@mavikelebek34
@coconatt
@Magnifiaque
@Buralardutluuugdu
@Migim
@PeRRieR
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Simurgp
@Rose36
@N u r
@ceycey0406
N NesNa

Kızlar birbirimize dua okumaya ne dersiniz ağır olmayan kolay ama fazileti yüksek fazla olan dualar ben ayarladım
Sıkıntılı üzüntülerimiz var rabbimden beklediklerimiz dilekleriniz var birbirimiznicin dua edelim ne dersiniz
Borsuz evdeyiz çalışan arkadaşlar var ama duamız cok hafif inşallah okuruz
Kim katılmak ister
Liste yapayım dua okuyalım beybiler zamanımız bosa gitmesin
Çok ihtiyacım var parem ❤️

Sağol 😍

Hayırlı akşamlar

Amin 🤲

Hayırlı akşamlar

Bunu nasıl alıntı yapmışım

Hayırlı akşamlar

Afiyet olsun, yetişemedim. Baklava ile kahve seviyor musun? Sunum güzel tabiki yanlış anlama😍 lokum ya da çikolata da var 😍

Bana da bazen öyle oluyor ama bilemedim, bir iki gün daha takip et bakalım

Afiyet olsun
Bugün geçti büyük oranda. Dediğim gibi kas ağrısıydı büyük olasılık ☺️

Teşekkür ederim 🤗
O senin güzel görüşün kuzum benim birbirimize dua etmek isterim🌸
Zaten birbirimize ettiğimiz duayı, kendimize ettiğimiz duadan daha çabuk kabul ediyor Rabbimiz ❤
Bununla ilgili bir çok hadisi şerif ve sohbet dinlemiştim.. Hepimizin sıkıntılı zamanları oluyor, Rabbim birbirimize ettiğimiz ve edeceğimiz bütün dualarımızı hayırla kabul etsin seninde gönlünde olanı hayırla en kısa zamanda nasip etsin İnşaAllah Aminnn canım benim 😘

Back