Çok geçmiş olsun Rabbim şifa etsin İnşaAllah AminnnYok canım ya aşı oldum uyuyamadım sol tarafıma dönük yatarım hep yatamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa etsin İnşaAllah AminnnYok canım ya aşı oldum uyuyamadım sol tarafıma dönük yatarım hep yatamadım
Geçmiş olsun mavişimYok canım ya aşı oldum uyuyamadım sol tarafıma dönük yatarım hep yatamadım
Bende iyiyim şükürGünaydın tatlım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın
Sağol paremmGeçmiş olsun mavişim
Olur canımASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Kızlar birbirimize dua okumaya ne dersiniz ağır olmayan kolay ama fazileti yüksek fazla olan dualar ben ayarladım
Sıkıntılı üzüntülerimiz var rabbimden beklediklerimiz dilekleriniz var birbirimiznicin dua edelim ne dersiniz
Borsuz evdeyiz çalışan arkadaşlar var ama duamız cok hafif inşallah okuruz
Kim katılmak ister
Liste yapayım dua okuyalım beybiler zamanımız bosa gitmesin
Tamam kekim senide aldım listeyeOlur tabii neden olmasın
Güzel fikir ama ben katilamicam maalesef. Bahane gibi olmasın ama bir sonraki hafta işe başlama durumum var, iki küçükle yetistiremem. Allah kabul etsin şimdidenASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Kızlar birbirimize dua okumaya ne dersiniz ağır olmayan kolay ama fazileti yüksek fazla olan dualar ben ayarladım
Sıkıntılı üzüntülerimiz var rabbimden beklediklerimiz dilekleriniz var birbirimiznicin dua edelim ne dersiniz
Kim katılmak ister
Okuyalım tabii kuzum ama ne okuyacağız ben kuranı kerim bilmiyorum arapçam da yok türkçe meallerini okurum benASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Kim katılmak ister
Hayır canim teşbih çekicez kuran değil yazicam ayrıntılı kısa-uzun olmayan dua düşünüyorum listemi yapayımOkuyalım tabii kuzum ama ne okuyacağız ben kuranı kerim bilmiyorum arapçam da yok türkçe meallerini okurum ben
Aa öyle mi olur o zaman seve seve katılırım güzelimHayır canim teşbih çekicez kuran değil yazicam ayrıntılı kısa-uzun olmayan dua düşünüyorum listemi yapayım
Tamam canim listeledim yarın ayrıntılı yazicam insallahAa öyle mi olur o zaman seve seve katılırım güzelim
Yarına hazırlayacam migim
Tamamdır kuzum benim haberdar edersinTamam canim listeledim yarın ayrıntılı yazicam insallah
olur kuzumASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
cevizli tarcinli kek
mavikelebek34
coconatt
Magnifiaque
D u t
Wilma11
PeRRieR
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Simurgp
@Rose36
i p e k
C ceycey0406
N NesNa
Kim katılmak ister
Tamam listeye aldimolur kuzum