• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar 💖💖💖
Hayırlı huzurlu mutlu günlerimiz olsun 🤗🤗🤗
Sağol 😍
Günaydın hayırlı cumalar:KK54:
Hayırlı akşamlar
Günaydın kizlar herkes iyimi
Herkesin gönlündeki neyse o olsun mübarek gün hürmetine🥰🥰🤲🤲🤲
Amin 🤲
Günaydın kizlarrr 😘😘😘😘
Hayırlı cumalar 🌸
Hayırlı akşamlar
Sağol, sağlık olsun nolcak 🤗
Bunu nasıl alıntı yapmışım
tenor.gif
Hayırlı akşamlar
Afiyet olsun, yetişemedim. Baklava ile kahve seviyor musun? Sunum güzel tabiki yanlış anlama😍 lokum ya da çikolata da var 😍
Kızlar ya. Birkaç gündür sol kürek kemiğimde bir noktada aşırı ağrı vardı hareket ettikce aşıro batıyordu. Bugünde koltukaltıma geçti. Ben yatış şeklimden kaynaklandığını şüpheleniyorum. Cünkü bir gece sol tarafıma nasıl yattıysam sabah öyle kalktım hiç kıpırdamamışım. Ondan sonra başladı. Başka birşey değildir değilmi ondandır🙄 kas gevşetici sürücektim dün ama sol taraf olunca cesaret edemedim tam kalp hizası
Bana da bazen öyle oluyor ama bilemedim, bir iki gün daha takip et bakalım
Afiyet olsun kuzucum 😘
Sunumun harikaa 😍
Buda benden gelsin o zamann👯‍♀️
Eki Görüntüle 2988421
Afiyet olsun

Sağol 😍

Hayırlı akşamlar

Amin 🤲

Hayırlı akşamlar

Hayırlı akşamlar

Afiyet olsun, yetişemedim. Baklava ile kahve seviyor musun? Sunum güzel tabiki yanlış anlama😍 lokum ya da çikolata da var 😍

Afiyet olsun
Herkesi aynı anda toplamak mükemmel bişey dimi 😍😍😍
Kimsenin gönlü kalmaz Rose 😘

coconatt coconatt selam, bugün tamamen tesadüf saçımı kestirdim:KK70: afedersin kuaföre gidecek zaman yoktu,evde hallediyordum bikini bölgesini. Eşim baktı oğluma. Kizimla ilk kez kuaföre gittik. Gitmisken uçlarından aldırdım kırıkları ama bilirsin kırık alırken illa çok gider saçtan.🤭 Şimdi omuzumdan bir karış fazla.:KK57::KK57:

Sağol 😍

Hayırlı akşamlar

Amin 🤲

Hayırlı akşamlar

Hayırlı akşamlar

Afiyet olsun
Baklava severim baklavayı tükettim lokumlar sunuö için 🥰

Kızlar kızima pijama takımı almıştım, evde giyiyor ve henüz küçük diye ucuza alıyordum açıkçası, 40 a falan, (şimdiki zamlarla 70 TL değerinde olmuştur 40 dediğim de) hadi dedim biraZ daha iyisini alayım bu sefer, değişim yaparken farkettim, 82, buçuk mu neydi, 190 küsüre, sonra da pes pese 206 ya çıktı. Şimdi de 260 in üzerini çizip 208 yapmışlar.

Back