- 20 Aralık 2020
- 17.142
- 2
- 76.162
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimle buluşman g2ç oluyor tabiCanım ben yayına yurtdışından bağlanıyorum +8 saat var aramızda ondan herkes diyo ne çok yatıyon diye ondan demek istedim
tinnoş herşeye yetişmeye çalışırken
Amannn Allahmmmm ben yokummmKahveler nerdde kaldı bneimki hazır buyrun Eki Görüntüle 2988287
coconatt
Minnosprenses
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@bir mucizee
@Fatmazell
BlueBerry4268
@cevizli tarcinli kek
Balım mesajları hızlı geçtim kızlar dedi mi bilmiyorum da üşütmüş olabilir misinKızlar ya. Birkaç gündür sol kürek kemiğimde bir noktada aşırı ağrı vardı hareket ettikce aşıro batıyordu. Bugünde koltukaltıma geçti. Ben yatış şeklimden kaynaklandığını şüpheleniyorum. Cünkü bir gece sol tarafıma nasıl yattıysam sabah öyle kalktım hiç kıpırdamamışım. Ondan sonra başladı. Başka birşey değildir değilmi ondandır kas gevşetici sürücektim dün ama sol taraf olunca cesaret edemedim tam kalp hizası
Anaaaammmm pardon ben senin etikwti kopyalım attım ya sen yoksunAmannn Allahmmmm ben yokummm
Balım mesajları hızlı geçtim kızlar dedi mi bilmiyorum da üşütmüş olabilir misin
Hahah aşk olsun koskoca kurabiyeyi insan nasıl görmez Bi bakar isimlere ya burada Bi kıtırlık çıtırlık fırından yeni çıkmış kurabiye kokusu yok derAnaaaammmm pardon ben senin etikwti kopyalım attım ya sen yoksun
Yok canım üşütmedim de işte ben kas ağrısından şüpheleniyorumAmannn Allahmmmm ben yokummm
Balım mesajları hızlı geçtim kızlar dedi mi bilmiyorum da üşütmüş olabilir misin
Olsun kuzum ay selam söyle minnoşaCookiie ayy balım sana ss atacaktım dimi hep bu minnoş tam o sırada aradı çeneye daldım unuttum
Evett kelebeğim ya bütün işlerimi bitiyorum oturuyorum siz 5.rüyayı görüyor oluyorsunuztinnoş herşeye yetişmeye çalışırken
evet sende bize diyor musun erkenden tavuk gibi yattınız diyeEvett kelebeğim ya bütün işlerimi bitiyorum oturuyorum siz 5.rüyayı görüyor oluyorsunuz
Şşşşş ham yapatım seniHahah aşk olsun koskoca kurabiyeyi insan nasıl görmez Bi bakar isimlere ya burada Bi kıtırlık çıtırlık fırından yeni çıkmış kurabiye kokusu yok der
Hıhhh
Evet diyorumm aman bu saate yatılır mı kalkın diyorumevet sende bize diyor musun erkenden tavuk gibi yattınız diye
Bugün yapmasak yarın mecbur pöffBenimde 6 gömlek var ama hiç hevesim yok
Bir yerden vermiş yine bak ya hiç vermeseymişRabbim ordan vermiş şansı
Valla ben daha yeni oturdum çay iciyom canım geç oldu minnoşum ama afiyet olsun ❤❤❤❤❤Kahveler nerdde kaldı bneimki hazır buyrun Eki Görüntüle 2988287
coconatt
Minnosprenses
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
@Cemoos
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@bir mucizee
@Fatmazell
BlueBerry4268
@cevizli tarcinli kek
Anladım kuzum eğer geçmezse doktora git ihmal etmeYok canım üşütmedim de işte ben kas ağrısından şüpheleniyorum
Haha sen uyurken de biz koşturmacada oluyuruzEvet diyorumm aman bu saate yatılır mı kalkın diyorum