• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun kuzucum 😘
Sunumun harikaa 😍
Buda benden gelsin o zamann👯‍♀️
6CDBB050-613C-4B5C-A366-6F57FD6507AA.jpeg

Ooo süper güzel ellerine sağlık hellamm🥰🥰🥰
Kızlar ya. Birkaç gündür sol kürek kemiğimde bir noktada aşırı ağrı vardı hareket ettikce aşıro batıyordu. Bugünde koltukaltıma geçti. Ben yatış şeklimden kaynaklandığını şüpheleniyorum. Cünkü bir gece sol tarafıma nasıl yattıysam sabah öyle kalktım hiç kıpırdamamışım. Ondan sonra başladı. Başka birşey değildir değilmi ondandır🙄 kas gevşetici sürücektim dün ama sol taraf olunca cesaret edemedim tam kalp hizası

Kas gevşetici iş dune göre nasıl ağrısı
Aynen yarışla da ilgili olabilir bir şey almak için zorladıysan mesela.dolaba falan uzandıysan ondan da oLur ağır bir şeyi ansızın kaldırdiysan
Hafif hanifi masaj yap üstüne yatma bu gece perim

Aynen yarışla da ilgili olabilir bir şey almak için zorladıysan mesela.dolaba falan uzandıysan ondan da oLur ağır bir şeyi ansızın kaldırdiysan
Teşekkür ederim parwmmm 🥰❤️❤️

O gece üstüne yattım ondan sonra oldu kuzum. Sol taraf oluncada korkmAdım değil ama kas ağrısı büyük olAsılık. Akşam kas gevşetici krem sürcem

Back