- 6 Şubat 2009
- 637
- 9
Bu diyette protein zayıf canım ya bu da sütünün kalitesini düşürebilir gİbi geliyor bana.Öğlen et türü akşam zeytinyağlı yersen daha iyi olur sanırım.Gülsü ben doğum sonrası kilolarımı montıgnac diyeti yaparak atmıştım onu bir araştırsana hem süt kalitenide arttırıyor 13. ayda afet inek gibi akıyodu sütler hep ıslak geziyodum göğüs pedi bile işe yaramıyordu:))slm kizlar ay cok sinirlendim kendime düsünün bu seete 3tane börek yeidm napim dayanamadim.sabaha yiycem diye direndim ama olmadiya.simdi biraz spor yapim diyorum resmen vijdan azabi duyuyorumyaaaaaa.neseliler grubundayim ama malesef kilo veremedim insallahda almam.pelince bu diyegti yaparsam sütüm azalirmiki ben bebgimi emziriyorum.zaten bu yüzden homini girtlak yiyorummmmm.
Valla ben de çok kaçamak yaptım börek, dondurma, tatlı... Ama şu detoks bitsin kaçamak falan yok bundan sonra.
pelince, senin yazdığın kürün saatlerini pek anlayamadım canım ya biraz ayrıntı verir misin? Ben de uygulamak istiyorum.
Canım yarı yapalım beraber perşembe cuma .....
Sabah kahvaltısını yaptıktan sonra bu ayranlı karışımı yapacağız yağsız yoğurtla ve tuzsuz olucak sabah 10 da kahvaltı sonra 2 saatte bir bir kase bu karışımdan 12:00-14:00-16:00-18:00-20:00-22:00 da iki gün aynı şekilde
Çay su serbest meyve kahve hiç bişey yok