iç mimarlık

hulyagokce

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
16
1
16
İzmir
Arkadaşlar ben lise 2. sınıf öğrencisiyim.üniversitede iç mimarlık okumak istiyorum. Sizce iç mimarlık nasıl bi meslek geleceği olan bi meslekmi?

ben iç mimarlık ikinci sınıf öğrencisiyim. ve şuan bitmiş bir haldeyim o kadar zorki okulu bırakmayı çok istiyorum. ama pek mümkün değil. aklım sürekli okulda projolerde aklın varsa hiç seçme bile :)

bende okuduğum bölümü bırakıp mimarlık okumak istiyorum şu an tek hayalim bu

Ya kaç aydır bu bölüm var aklımdada 1 sene hem dershaneye hem yetenek sınavı kursuna gidip bu bölümü yazmayı düşünüyorum zordur tabi millet sınavlarda kitaptan okur ezber yapar geçer ama mimarlıkta sürekli bişiler üretmek zorundasın projeler çizimler ... yinede çok güzel bi bölüm değeceğine düşüyorum. bu bölümde okuyanlar gelsin biraz konuşalım bence

ben işimi yapar tabiri caizse dalgama bakarım yahut okul zamanı için final/vize haftası çalışırım bi temiz tamam işte diyosan seçme bu mesleği başladığın proje sürekli kafanda döner benimsersin bitmeden de arkada bırakamazsın ve o preje bir donem boyu sürer bir final haftasıyla yırtamazsın :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…