nehirarda Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 62 2 298 20 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #1 Kızlar iç giyim mağazası açıyorum Allah izin verirse. Ama adı ne olacak bilmiyorum. Türkçe bir isim arıyorum. önerilerinizi merakla bekliyorum.
Kızlar iç giyim mağazası açıyorum Allah izin verirse. Ama adı ne olacak bilmiyorum. Türkçe bir isim arıyorum. önerilerinizi merakla bekliyorum.
niluferarda muhatabım olamazsınız Kayıtlı Üye 13 Aralık 2010 4.025 28 358 20 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #2 hayırlı olsun canımbiraz enteresan olsun bence ama aklıma bişey gelmiyo
nehirarda Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 62 2 298 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #3 eşimle dünden beri düşünüyoruz bizim de aklımıza bir şey gelmiyor ya. ilginç bir isim aranıyor hadi bayanlar beyin fırtınası yapalım.
eşimle dünden beri düşünüyoruz bizim de aklımıza bir şey gelmiyor ya. ilginç bir isim aranıyor hadi bayanlar beyin fırtınası yapalım.
khjws Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2011 143 1 66 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #4 tek kelime sınırınız yoksa eğer; "iç deniz" çok güzel, içeriğine uygun olur hem de derin bir anlam taşır bir de "zevrak" var, eski türkçe de "şişe" anlamına geliyor söylenişi çok hoş hem de hiçbir yerde yoktur! gerçi ikisi de yoktur :)
tek kelime sınırınız yoksa eğer; "iç deniz" çok güzel, içeriğine uygun olur hem de derin bir anlam taşır bir de "zevrak" var, eski türkçe de "şişe" anlamına geliyor söylenişi çok hoş hem de hiçbir yerde yoktur! gerçi ikisi de yoktur :)
nehirarda Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 62 2 298 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #5 evet benim de hoşuma gitti bunları listeye ekliyorum. bir de "venüs" var elimizde. zor işmiş ya bu isim işi.
evet benim de hoşuma gitti bunları listeye ekliyorum. bir de "venüs" var elimizde. zor işmiş ya bu isim işi.
muhendis.pnr Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2009 125 0 316 Adana 12 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #6 Belki geç olmuş olabilir ama yinede yazmak istedim ;princesse ,Madam, La passion (fransızcada tutku) gibi...
Belki geç olmuş olabilir ama yinede yazmak istedim ;princesse ,Madam, La passion (fransızcada tutku) gibi...
drenka Gul Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2011 21 0 286 İstanbul 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #7 nehirarda .!.: Kızlar iç giyim mağazası açıyorum Allah izin verirse. Ama adı ne olacak bilmiyorum. Türkçe bir isim arıyorum. önerilerinizi merakla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... The LAYDI veya The LAYDI's yada sadece LAYDI's TI'AMO
nehirarda .!.: Kızlar iç giyim mağazası açıyorum Allah izin verirse. Ama adı ne olacak bilmiyorum. Türkçe bir isim arıyorum. önerilerinizi merakla bekliyorum. Genişletmek için tıkla... The LAYDI veya The LAYDI's yada sadece LAYDI's TI'AMO
N nihes Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 14 0 86 Zonguldak 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nehirarda #8 ille seksi bişiy mi olmalı? bence komik ve akılda kalıcı olması açısından don tuman yada sadece tuman diyebilirsin çok dikkat çeker:)
ille seksi bişiy mi olmalı? bence komik ve akılda kalıcı olması açısından don tuman yada sadece tuman diyebilirsin çok dikkat çeker:)