- 3 Ekim 2009
- 1.102
- 12
- 41
ben kulaktan dolma hiçbir gerekçeli dayanağı olmayan şahısları muhattap almıyorum.bu yazdığım yazı forumda kafası karışan bayanlara..klitorsitle küçük dudakların ilgisi ne.o bahsettiğiniz zevki artıran sinirler klitoriste bulunuyor.küçük dudaklarla alakası ne.ayrıca da küçültme yapılırken klitoristine dokundurmayacaksın.wedge yöntemiyle küçük dudakların arasınından fazla etleri kesip dikiyorlar.iz bile kalmıyor.kaldı ki siz küçük dudakları tamamen mi kestiklerini sanıyorsunuz.ayrıca da operasyonu yaptırdığım estetik uzmanı değil kadın doğum uzmanıydı.oranın anatomisini en iyi bilen kişi.ayrıca da bayan bir doktordu.benim doğuştan sarkık değildi o yüzden doğuştan allah vergisi yapısını çok iyi biliyorum ve eski haline döndü.ben operasyonu desteklemiyorum illa her kadın olacak demiyorum.sadece insaların yanlışlardaki iddiasını anlamsız buluyorum.çoğu bayan yazmış bakmak bile istemiyorum çok kötü midem bulanıyor demiş.belli ki bu kişinin psikolojisi bozulmuş, kimizi kaşıntı yapıyor temizliği zor demiş,kimisi mayo giyemiyorum demiş.yok erkek uzun sever bilmem kim kısa sever.siz vajinalarınızın sadece erkekler için mi var olduğunu düşünüyorsunuz.o önce sizin için var.siz onu nasıl istiyorsanız nasıl mutluysanız öyle olmalı.operasyon kısmı şahısların karar vereceği bir iştir.sarkıklığını ya da operasyon olunması gerektiğini kimse savunmasın.kararı kişiler verecektir.sadece burda sanki tıp doktoru edasıyla yok bilmem orada sinir var şu var bu var kulaktan dolma ortaya konuşmayın.siz çok biliyorsunuz bu işi yapan doktorlar bilmiyor.tıp literatürüne geçeceksiniz.biraz daha gayret.ben doktoruma muayene oldum da karar verdik.önce doktorum bakalım belki de sen büyütüyorsun kafanda sorun yoktur dedi.baktı evet normalden fazla uzun sana sıkıntı verir dedi.yaptı operasyonu.hastalarını düşünen doktor da çok.sizlerin dediği gibi bu işi sadece para için yapmayanlar da çok.arkadaşlara tavsiyem çok kafaya takanlar gitsin adam gibi bir kadın doğum uzmanıyla görüşsün.belki de boşa kafaya takıyorlar gerek bile yok takmalarına.kedilerinin bile görmeye tahammül edemeyen tiksindiğini yazan midem bulanıyor gördükçe diyen bayanlar bir yandan da erkek böyle seviyor diye kılıf buluyor kendi midenin bulandığı görmekten nefret ettiğin şeyi başkasının beğeneceğini düşünmek ciddi özgüven gerektirir tebrik ederim.
güzel yazmısınız arkadasım alkisalkisalkis