- 17 Nisan 2021
- 31
- 4
- 24
-
- Konu Sahibi Livonya2020
Bende aynı durumdam muzdaribim ve böyle bir çok kişi var labioplasti ameliyatı oluyosunuz bunun içinYa ben genç bir kızım aslında durumun yeni farkına girdim. İç dudak sarması denen şey var. Bundan doğal olarak hoşlanmıyorum. Anneme söyledim aslında duruma ileri zamanlarda bakiriz dedi ama bunun bir amilyati falan varmış yaptıran varsa yazabilir mi? Ağrısı olur mu yada doktor olarak kimleri seçmeliyim.
Evet duydum. Bende yaptıracağım. Ama baya pahalı biraz para biriktirmem gerekecek ve ayrıca afyonda bu işi yapan doktor sayısı 1Bende aynı durumdam muzdaribim ve böyle bir çok kişi var labioplasti ameliyatı oluyosunuz bunun için
Merhabalar.Yaklaşık 20 gün oldu bu ameliyatı olalı.Başlıklarım yorumlarım var okuyabilirsiniz.Bende genç kızlığımda farketmeye başladım.Ama fazla takılmadım.Evlendim yine takılmadım.Eşimlede asla sorun olmadı.Erkekler gerçekten ilgilenmiyor.Yani ilgilenselerde bizim kadar takmıyorlar bence.Doğum sonrası hormonlar,yaş,ağda kullanımı derken ciddi anlamda sarkma başladı.Mayo,çamaşır,pantolon giyerken rahatsızlık ve görüntü çirkinliğini farketmeye başladım.Regl olduğumda doku katlantılarını temizlemeye çalışmak aşırı wc kağıdı,ped kullanımı canımı sıkmaya başlamıstı.Birde üzerine bir yılda en az iki üç kez mantar enfeksiyonu,sistit geçirmem yeter dememe bu ameliyatı daha ciddi araştırmama sebep oldu.Ankarada hekim araştırmam sürerken bu sayfada bazı yorumlar yardımcı oldu.Üye oldum.Her yorumu dikkate almayın sakın.Sakın üç güne ayakladım beşinci güne gezdim.Ohh doktorum harika kesti muhteşem dikti yazılarına aldanıp herkese ameliyat olmayın.Burada tavsiye edilen doktorları nettede araştırın gerekirse çalıstığı hastaneye gidip hemşiresinden hasta bakıcısından sorgulayın.Basit gibi görünen şey bir AMELİYAT.Anestezi,antibiotik ve bir çok ilaç kullanmanızı gerektiren bakımı pansumanı olan ciddi bir işlem.Acı eşiği farklı birşey ameliyat bakımı iyileşme hızı farklı birşey.Ben ameliyat sonrası hafif sızlama yanma yaşadım.Ağrı kesici iğne yapıldı serum takıldı ama o inceden yanma ve sızıyı almadı.Buz koyunca geçti çekince geldi.Ameliyat sonrası anestezi yan etkileri yaşadım.Ameliyatın ikinci gününden itibaren acildeydim gayet yürüdüm oturdum.Ama sonra hep yattim bu yüzden ödemim az oldu.Ama sizinti şeklinde kanamam üç gün sürdü.Yani kısaca herkesin dokusu farklı,doktorunun uyguladığı teknik farklı.Tavsiye aldığınız hekimleri araştırmadan bu işe kalkışmayın.Yaş olarak 20 yaş bana göre iyi bir yaş.Kolajen üretiminiz fazla yara yeri iyilesmeniz altta yatan bir rahatsızlığınız yoksa (şeker vs) daha hızlı olacaktır.Doku bence genç yaşta daha çabuk toparlar.Ben Ankarada Esra Demir Yüzere muayene oldum öncesi sonrası resim gördüm ve vazgeçtim.Kendimde görmek istemediğim bir teknik uyguluyordu.Ben o tarz bir estetik operasyon istemiyordum.Ardından Esra Çabuk Cömerte gittim.Uzun zamandır instgramdan takip ettiğim bir hekim.Ama hakkında okuduğum bir kaç olumsuz yorum ondan vazgeçmeme sebep olmuştu.Bir anda tekrar ona döndüm.Asistaniyla yaklaşık bir saate yakın görüştüm muayene oldum bir resim gördüm ve kendisine yaptirdım ameliyatımı.Fiyat olarak pahalılar evet.Dokunuza yapınıza göre fiyat veriyorlar.Teknik farkliliği yok ama.Buradan Esra Ç. Hanıma ameliyat yaptiran bir iki kişiyle konuşuyorum.Uyguladiği teknik aynı.Ben tavsiyede bulunamiycam çünkü net sonuç çıkmadı.Vajina kenarlarimda dikişlerim daha dökülmedi.Dikislerimin attiği yerler yanik izi gibi iz seklinde kaldı.İz giderici krem tavsiye ediyor bu işlemi yapan tüm hekimler.Onu net öğrendim buradan.Bir işe yariyormu derseniz minimum kesinlikle.Tamamiyle gecmesi zor.Ciddi estetik dikiş olması gerekiyor.Umarım geçer henüz çok erken ama görüntü kalicakmiş düşüncesi yaratiyor.Klitorise dokunulmamis bir çok hekimde his kaybi gibi risklerden dolayı pek dokunmak istemiyor.Ama kenarlardan yada baska tekniği neyse iyi toparlanmalı ödem geçip doku kendini birakinca garip bir görüntü oluşuyor.Benim ödemim cok azaldı klitorise dokunulmayıp yanlardan toparlanmiş deri kendini bıraktı buruşuk bir doku tekrar ortadan sarkmaya basladı.Birinci ay kontrolumde konuşulucak bakalım çözüm ne olacak.Bu arada revizyon icinde ayrıca ücret taleb ediliyor. Esra hanımı çok beğeniyor ve seviyorum muhteşem enerjisi olan işinin ciddiyetinin farkinda bir hekim.Sonrasında da işinin peşinde.Burada kendisinden memnun kalmayan çok ama.Ya ben genç bir kızım aslında durumun yeni farkına girdim. İç dudak sarması denen şey var. Bundan doğal olarak hoşlanmıyorum. Anneme söyledim aslında duruma ileri zamanlarda bakiriz dedi ama bunun bir amilyati falan varmış yaptıran varsa yazabilir mi? Ağrısı olur mu yada doktor olarak kimleri seçmeliyim.
Hastanede genelde yatırmıyorlar.Bende kalmadım sabah oldum öğleden sonra taburcuydum.Ailesinin anlamaması ilginç.Kolay bir operasyon değil.Yukarida da bahsettiğim gibi kullanilması gereken ilaçlari var pansuman var.ilk üç gün ödem ve dikiş oturması için yatmak gerekli.Annenizle anlayacağı bir şekilde konuşmalısınız.Bu durumun sizin için oluşturduğu problemleri paylaşmalısınız.Bana gizliden bu islemi yaptirmak yanlış geliyor.Çünkü riskleri olan bir işlem.En büyük riskte anestezide.Doktor açısından bir şey yazamam.Şehrinizin hastaneleri hakkinda bile bilgim yok.Sadece hekiminizi çok iyi araştırın.Umarım herşey gönlünüzce olur.Ya bende de idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. Iroloji doktoruna gittim temizliğine dikkat et diyor. İç dudak sarkması bende hormon ilaçların kullandıktan sonra oldu troid yüksek çıkıyordu. Ya geç kızım tayt falan çok giyorum. Erkeklerin takmadığın biliyorum. Yanlış citten anlama ama bakire değilim. Afyonda yaşıyorum Amilyati yapan ardasim var hastanede 1 gün bile yatmadı sabah oldu akşam çıktı. Ailesi bile fark etmedi.Evli bir bayanın ne güzel durumu karşılandı benim annem falan bu durumları ne düzgünce açabiliyorum ne de konuşabiliyorum. Fiyat olarak ne kadara yaptırdın acaba Afyonda yaptıracağım çok ta fazla doktor seçimim yok.
Merhaba, bende labioplasti ameliyatı olmak istiyorum fakat çok ağırlı bir süreç olduğunu duydum cesaret edemiyorum.Merhabalar.Yaklaşık 20 gün oldu bu ameliyatı olalı.Başlıklarım yorumlarım var okuyabilirsiniz.Bende genç kızlığımda farketmeye başladım.Ama fazla takılmadım.Evlendim yine takılmadım.Eşimlede asla sorun olmadı.Erkekler gerçekten ilgilenmiyor.Yani ilgilenselerde bizim kadar takmıyorlar bence.Doğum sonrası hormonlar,yaş,ağda kullanımı derken ciddi anlamda sarkma başladı.Mayo,çamaşır,pantolon giyerken rahatsızlık ve görüntü çirkinliğini farketmeye başladım.Regl olduğumda doku katlantılarını temizlemeye çalışmak aşırı wc kağıdı,ped kullanımı canımı sıkmaya başlamıstı.Birde üzerine bir yılda en az iki üç kez mantar enfeksiyonu,sistit geçirmem yeter dememe bu ameliyatı daha ciddi araştırmama sebep oldu.Ankarada hekim araştırmam sürerken bu sayfada bazı yorumlar yardımcı oldu.Üye oldum.Her yorumu dikkate almayın sakın.Sakın üç güne ayakladım beşinci güne gezdim.Ohh doktorum harika kesti muhteşem dikti yazılarına aldanıp herkese ameliyat olmayın.Burada tavsiye edilen doktorları nettede araştırın gerekirse çalıstığı hastaneye gidip hemşiresinden hasta bakıcısından sorgulayın.Basit gibi görünen şey bir AMELİYAT.Anestezi,antibiotik ve bir çok ilaç kullanmanızı gerektiren bakımı pansumanı olan ciddi bir işlem.Acı eşiği farklı birşey ameliyat bakımı iyileşme hızı farklı birşey.Ben ameliyat sonrası hafif sızlama yanma yaşadım.Ağrı kesici iğne yapıldı serum takıldı ama o inceden yanma ve sızıyı almadı.Buz koyunca geçti çekince geldi.Ameliyat sonrası anestezi yan etkileri yaşadım.Ameliyatın ikinci gününden itibaren acildeydim gayet yürüdüm oturdum.Ama sonra hep yattim bu yüzden ödemim az oldu.Ama sizinti şeklinde kanamam üç gün sürdü.Yani kısaca herkesin dokusu farklı,doktorunun uyguladığı teknik farklı.Tavsiye aldığınız hekimleri araştırmadan bu işe kalkışmayın.Yaş olarak 20 yaş bana göre iyi bir yaş.Kolajen üretiminiz fazla yara yeri iyilesmeniz altta yatan bir rahatsızlığınız yoksa (şeker vs) daha hızlı olacaktır.Doku bence genç yaşta daha çabuk toparlar.Ben Ankarada Esra Demir Yüzere muayene oldum öncesi sonrası resim gördüm ve vazgeçtim.Kendimde görmek istemediğim bir teknik uyguluyordu.Ben o tarz bir estetik operasyon istemiyordum.Ardından Esra Çabuk Cömerte gittim.Uzun zamandır instgramdan takip ettiğim bir hekim.Ama hakkında okuduğum bir kaç olumsuz yorum ondan vazgeçmeme sebep olmuştu.Bir anda tekrar ona döndüm.Asistaniyla yaklaşık bir saate yakın görüştüm muayene oldum bir resim gördüm ve kendisine yaptirdım ameliyatımı.Fiyat olarak pahalılar evet.Dokunuza yapınıza göre fiyat veriyorlar.Teknik farkliliği yok ama.Buradan Esra Ç. Hanıma ameliyat yaptiran bir iki kişiyle konuşuyorum.Uyguladiği teknik aynı.Ben tavsiyede bulunamiycam çünkü net sonuç çıkmadı.Vajina kenarlarimda dikişlerim daha dökülmedi.Dikislerimin attiği yerler yanik izi gibi iz seklinde kaldı.İz giderici krem tavsiye ediyor bu işlemi yapan tüm hekimler.Onu net öğrendim buradan.Bir işe yariyormu derseniz minimum kesinlikle.Tamamiyle gecmesi zor.Ciddi estetik dikiş olması gerekiyor.Umarım geçer henüz çok erken ama görüntü kalicakmiş düşüncesi yaratiyor.Klitorise dokunulmamis bir çok hekimde his kaybi gibi risklerden dolayı pek dokunmak istemiyor.Ama kenarlardan yada baska tekniği neyse iyi toparlanmalı ödem geçip doku kendini birakinca garip bir görüntü oluşuyor.Benim ödemim cok azaldı klitorise dokunulmayıp yanlardan toparlanmiş deri kendini bıraktı buruşuk bir doku tekrar ortadan sarkmaya basladı.Birinci ay kontrolumde konuşulucak bakalım çözüm ne olacak.Bu arada revizyon icinde ayrıca ücret taleb ediliyor. Esra hanımı çok beğeniyor ve seviyorum muhteşem enerjisi olan işinin ciddiyetinin farkinda bir hekim.Sonrasında da işinin peşinde.Burada kendisinden memnun kalmayan çok ama.İns. Bende mutsuz olmam.Genelde msj yazanlarla ayni sorunlari yasiyoruz.Sanirim teknikle alakalı sıkıntımız Yoksa ilgili ve ciddi çalışıyor.Bol bol araştırın oldu bittiye getirmeyin.Her yazana aldanmayın.Plastik cerrahda araştirin.Hatta vaktiniz varsa iyice birkiminizi yapın hem plastik cerrah hem kadin doğum uzmaniyla bu operasyonu gecirin. Hastanelerde bunu taleb edebiliyorsunuz.Genital estetik çok ciddi bir işlem.
Bekarda olsanız ilişki yasadiysaniz olur ama ilişki yaşamadan sarkma oluyormu bilmiyomYa ben genç bir kızım aslında durumun yeni farkına girdim. İç dudak sarması denen şey var. Bundan doğal olarak hoşlanmıyorum. Anneme söyledim aslında duruma ileri zamanlarda bakiriz dedi ama bunun bir amilyati falan varmış yaptıran varsa yazabilir mi? Ağrısı olur mu yada doktor olarak kimleri seçmeliyim.
Bence o doktor ve ağrı eşiği ile alakalı. Ama şunu anladım ki böyle şeyleri ertelememek lazım, her geçen gün karar vermesi daha zor oluyor.Merhaba, bende labioplasti ameliyatı olmak istiyorum fakat çok ağırlı bir süreç olduğunu duydum cesaret edemiyorum.
Merhaba.Ağrı eşiği önemli,uygulanacak teknik doktor tecrübeside çok önemli.Ben yazımda belirttiğim gibi anestezi yan etkisi yaşadım ciddi mide bulantısı baş ağrısı okadar ciddi bir şekilde yaşadımki ameliyatın sadece ilk gün olan sızısını hatırlıyorum.Lütfen doktor araştırmanızı çok iyi yapın.Hiç basit bir operasyon değil.Araştırmalarınızı tam yapıp hekiminizden emin olduktan sonra o cesaret geliyor.Merhaba, bende labioplasti ameliyatı olmak istiyorum fakat çok ağırlı bir süreç olduğunu duydum cesaret edemiyorum.
Çok doğru dediniz doktor çok önemli bu operasyonu yapan bir kaç doktor buldum onlarla görüşüp öyle karar vericem umarım iyi olanına denk gelirimMerhaba.Ağrı eşiği önemli,uygulanacak teknik doktor tecrübeside çok önemli.Ben yazımda belirttiğim gibi anestezi yan etkisi yaşadım ciddi mide bulantısı baş ağrısı okadar ciddi bir şekilde yaşadımki ameliyatın sadece ilk gün olan sızısını hatırlıyorum.Lütfen doktor araştırmanızı çok iyi yapın.Hiç basit bir operasyon değil.Araştırmalarınızı tam yapıp hekiminizden emin olduktan sonra o cesaret geliyor.
Evet biran önce olup kurtulmam lazım diğer türlü uzadıkça hem kafam karışıyor hemde doktor seçmekte zorlanıyorumBence o doktor ve ağrı eşiği ile alakalı. Ama şunu anladım ki böyle şeyleri ertelememek lazım, her geçen gün karar vermesi daha zor oluyor.
Sorup soruşturun.Daha önce ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurmaya çalışın.Bağlı olduğu yada operasyonları gerçekleştirdiği hastanede hemşireleriyle hasta bakicilariyla bile konuşun.Burada eskiye dönük yorumları mutlaka okuyun.Bukadar detaya girmenizi neden tavsiye ettiğimi daha iyi anlarsınız.Çok hassas bir bölge.Herşey gönlünüzce olsun.Sağlıcakla sorunsuz atlatmanızı dilerim.Çok doğru dediniz doktor çok önemli bu operasyonu yapan bir kaç doktor buldum onlarla görüşüp öyle karar vericem umarım iyi olanına denk gelirim
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için dediklerinizi dikkate alıcam.Sorup soruşturun.Daha önce ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurmaya çalışın.Bağlı olduğu yada operasyonları gerçekleştirdiği hastanede hemşireleriyle hasta bakicilariyla bile konuşun.Burada eskiye dönük yorumları mutlaka okuyun.Bukadar detaya girmenizi neden tavsiye ettiğimi daha iyi anlarsınız.Çok hassas bir bölge.Herşey gönlünüzce olsun.Sağlıcakla sorunsuz atlatmanızı dilerim.
What, Hamile değilim. Ben 16 yaşından beri var. İlişiye girmeye gerek yok salak salak konuşup bilgi vermeyin isterseniz. Bu genetik ve daha önceden cinsel temizligi çok iyi bilmemekten kaynaklanıyor. Arkadaşlar burdan herkese söylüyorum iç dudak sarkası için cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor.Bekarda olsanız ilişki yasadiysaniz olur ama ilişki yaşamadan sarkma oluyormu bilmiyom
Çok sağol canım birkaç kişi zaten konuştum.Sorup soruşturun.Daha önce ameliyat olan hastalarıyla iletişim kurmaya çalışın.Bağlı olduğu yada operasyonları gerçekleştirdiği hastanede hemşireleriyle hasta bakicilariyla bile konuşun.Burada eskiye dönük yorumları mutlaka okuyun.Bukadar detaya girmenizi neden tavsiye ettiğimi daha iyi anlarsınız.Çok hassas bir bölge.Herşey gönlünüzce olsun.Sağlıcakla sorunsuz atlatmanızı dilerim.
Aslında Ünüversiem iki seneye biter ben bu amilyatı bu zamanlarda yaptırmak isteyimiyorum. Ya mayo vikini yada tayt gireken sıkıntı yok acıtmıyor da. İlerki zamanlarda yaptırmayı planlıyorum.Hastanede genelde yatırmıyorlar.Bende kalmadım sabah oldum öğleden sonra taburcuydum.Ailesinin anlamaması ilginç.Kolay bir operasyon değil.Yukarida da bahsettiğim gibi kullanilması gereken ilaçlari var pansuman var.ilk üç gün ödem ve dikiş oturması için yatmak gerekli.Annenizle anlayacağı bir şekilde konuşmalısınız.Bu durumun sizin için oluşturduğu problemleri paylaşmalısınız.Bana gizliden bu islemi yaptirmak yanlış geliyor.Çünkü riskleri olan bir işlem.En büyük riskte anestezide.Doktor açısından bir şey yazamam.Şehrinizin hastaneleri hakkinda bile bilgim yok.Sadece hekiminizi çok iyi araştırın.Umarım herşey gönlünüzce olur.
Doğru düzgün konuş bende soyledim ilişkiye girilmeden sarkma. oluyor mu ki çünkü bir bilgim yok bu konuda saygılı olun biraz ben demedim olmaz die birşeyWhat, Hamile değilim. Ben 16 yaşından beri var. İlişiye girmeye gerek yok salak salak konuşup bilgi vermeyin isterseniz. Bu genetik ve daha önceden cinsel temizligi çok iyi bilmemekten kaynaklanıyor. Arkadaşlar burdan herkese söylüyorum iç dudak sarkası için cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor.
What, Hamile değilim. Ben 16 yaşından beri var. İlişiye girmeye gerek yok salak salak konuşup bilgi vermeyin isterseniz. Bu genetik ve daha önceden cinsel temizligi çok iyi bilmemekten kaynaklanıyor. Arkadaşlar burdan herkese söylüyorum iç dudak sarkası için cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor.
Merhaba özelden mesaj atmak istiyorum size ama olmuyor. Siz bana mesaj atar mısınız özelden. Çünkü ortak noktalarımız çok .Ya bende de idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. Iroloji doktoruna gittim temizliğine dikkat et diyor. İç dudak sarkması bende hormon ilaçların kullandıktan sonra oldu troid yüksek çıkıyordu. Ya geç kızım tayt falan çok giyorum. Erkeklerin takmadığın biliyorum. Yanlış citten anlama ama bakire değilim. Afyonda yaşıyorum Amilyati yapan ardasim var hastanede 1 gün bile yatmadı sabah oldu akşam çıktı. Ailesi bile fark etmedi.Evli bir bayanın ne güzel durumu karşılandı benim annem falan bu durumları ne düzgünce açabiliyorum ne de konuşabiliyorum. Fiyat olarak ne kadara yaptırdın acaba Afyonda yaptıracağım çok ta fazla doktor seçimim yok.