İç dudak sarması için bilgi veren.

Livonya2020

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
31
4
24
Ya ben genç bir kızım aslında durumun yeni farkına girdim. İç dudak sarması denen şey var. Bundan doğal olarak hoşlanmıyorum. Anneme söyledim aslında duruma ileri zamanlarda bakiriz dedi ama bunun bir amilyati falan varmış yaptıran varsa yazabilir mi? Ağrısı olur mu yada doktor olarak kimleri seçmeliyim.

Ya ben genç bir kızım aslında durumun yeni farkına girdim. İç dudak sarması denen şey var. Bundan doğal olarak hoşlanmıyorum. Anneme söyledim aslında duruma ileri zamanlarda bakiriz dedi ama bunun bir amilyati falan varmış yaptıran varsa yazabilir mi? Ağrısı olur mu yada doktor olarak kimleri seçmeliyim.
Merhaba ben iç dudak sarkmasından oldum ve çok memnunum yani bekarkende bi farklılık olduğunu hissediyodum ama herkeste böyle sanıyodum 😅 sonra evlendim eşimde herhangi bi sıkıntı cıkarmadı ama artık ilişki xamanları beni çok rahatsız etmeye zorlamaya başladı vajina kısmını engellediği için ilişki zor ve kuruluk olmasına sebep oluyodu ve ben görüntü olarak hoşlanmıyodum regl zamanları pes kullanımıda beni rahatsız etmeye başlayınca olmaya karar verdim istanbulda Ataşehir Şerif’e diye bi doktor var onun muayenehanesinde oldum işlem lokal anestezi olduğu için sadece o bölgeyi uyuşturup yakarak kesiyor ve dikiş atıyo işlem sırasında çok korktum ama korktuğum gibi olmadı bişey hissetmedim yani sabah gittim öğlene işlem bitti ve metroyla tekrar eve döndüm ilk 2 gün batma ve sızlama oluyo bol bol buz uygularsanız acısını alıyo sonraki 3-4 günde kaşıntı oluyo ama maalesef kaşıyamıyosunuz kısaca ilk 1 hafta biraz sıkıntı ama sonrası nemli bölge olduğu için kendi kendini toparlıyo hızlıca çok gözünüzü korkutmasın ve suan çok memnunum düz bi görüntüm var ilişki bakımından daha kolay tayt konusundada çok daha hoş bi görüntü var

@Mune Kendisine sanki demişim ilişkiye girmeden sarkma olmaz die saygısız yorum yapıo bana
Vallah canım. Burada yanlış bilgi verme o zaman. 😕 Millet yanlış ve kötü düşüncelere sürüklersin. Biri gelge kızı için bilgi alsa yada farklı biri kadının aklından ya hamile yada evli değil gibi dır düşünce geçerse. Burası Avrupa değil. Biliginle.

Vallah canım. Burada yanlış bilgi verme o zaman. 😕 Millet yanlış ve kötü düşüncelere sürüklersin. Biri gelge kızı için bilgi alsa yada farklı biri kadının aklından ya hamile yada evli değil gibi dır düşünce geçerse. Burası Avrupa değil. Biliginle.
Sanırım cümlemi anlamadınız yaşınıza veriyorum bu durumU 🤷🤷 sonuçta ilişkiye girilince dudaklarda sarkma olur ama dedim ki ilişkiye girmeden oluyor mu çünkü bilmiyorum bu durumu bekarsiniz yaşınız genç ilişki deneyimi yok ama siz illa anlamak istemiyorsunuz bana akıl verme o aklı kendine sakla yazdığımı iyi oku anla ki cevap vermeye çalış kötü birşey demedim sonuçta bende soruna soru ile cevapverdim oluyor mu ki öyle birşey ilişkiye girilmeden demekki öğrenmenin yaşı yok bende sayenizde öğrendim ilişkiye girilmeden de sarkma olduğunu sağolun

Merhaba arkadaşlar. Bende Çarşamba günü ameliyat olcam ve fiyat 5500 dudak küçültme yapılacak anestezi ile. Fakat doktoruma sordugumda daha önce operasyonda bulundunuz mu diye evet tabikide dedi. Fakat kendi sayfasında bu ameliyata dair bilgi bulamadım ama estetik üzerinde çok güzel işlere imza atmış. Krots dokunmuycam dedi çok hassas böyle olduğu için biraz önde dedi. Sadece dudaklar kesilcek. Sizce ne yapmalıyım ?
Çarşamba günü ameliyat var birazda çok aceleci olmak istiyorum senelerdir araştırıyorum. Ve ağustosta nikahim olcak için erkenden ameliyat olup iylesmek istiyorum. Sizce az daha araştırmalı miyim doktoru ?

Merhaba arkadaşlar. Bende Çarşamba günü ameliyat olcam ve fiyat 5500 dudak küçültme yapılacak anestezi ile. Fakat doktoruma sordugumda daha önce operasyonda bulundunuz mu diye evet tabikide dedi. Fakat kendi sayfasında bu ameliyata dair bilgi bulamadım ama estetik üzerinde çok güzel işlere imza atmış. Krots dokunmuycam dedi çok hassas böyle olduğu için biraz önde dedi. Sadece dudaklar kesilcek. Sizce ne yapmalıyım ?
Çarşamba günü ameliyat var birazda çok aceleci olmak istiyorum senelerdir araştırıyorum. Ve ağustosta nikahim olcak için erkenden ameliyat olup iylesmek istiyorum. Sizce az daha araştırmalı miyim doktoru ?
Ya iyi kötü doktor yoktur hepsi okumuş Kaç sene boyunca sadece bu amilyat için deneyimi az olan ve olmayan var.

X