İç dudak asimetrisi

Garen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
181
227
Merhaba,
Benim yapısal olarak iç dudaklardan birisi diğerine göre büyük dışarıya sarkma yapıyor. Sarkma yapan kısmın rengi cok koyu. Bu durum beni cok rahatsız ediyor. Orda fazlalık et parçası gibi. Yarın öbür gün evlendiğimde özgüvenimi zedeleyecek birşeymiş gibi geliyor. İstanbulda bunun ameliyatını olup memnun kalan var mı ? Ya da herhangi bi risk taşıyor mu? Kızlık zarına bir zararı olur mu? Çalışmaya engel mi? Ameliyat ve iyileşme süreci hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum

Bir arkadaşım oldu bu ameliyatı hayır tabiki kızlık zariyla alakası bile yokk.. aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen orada dikiş izleri duruyormus ama iyi arastr işini titiz yapan bir hekime bu ameliyatı ol derim hangi ildesin

İstanbuldayım. Dikiş izi nasıl oluyorki gercekten cok hassas bi bölge korkuyorum bende açıkcası. ilerde cinsel hayatımı etkiler mi falan diye

İstanbuldayım. Dikiş izi nasıl oluyorki gercekten cok hassas bi bölge korkuyorum bende açıkcası. ilerde cinsel hayatımı etkiler mi falan diye
Kesiyor dikiyor orada her halde. Estetik bu sonuçta kendini daha iyi hissedeceksen her ameliyat olabilri iyi yerde olduğun surece

Kesiyor dikiyor orada her halde. Estetik bu sonuçta kendini daha iyi hissedeceksen her ameliyat olabilri iyi yerde olduğun surece
Bir başkası için yaptrmak saçma sen istiyorsan yaptır bence ameliyat sonuçta genel anestezi veriyorlar kendin için acı çekmeye değer

Bir başkası için yaptrmak saçma sen istiyorsan yaptır bence ameliyat sonuçta genel anestezi veriyorlar kendin için acı çekmeye değer
Yani öncelikle kendim icin tabiki kendimi daha iyi hissetmek için :) ama süreç de önemli çalışıyorum ve acı eşiğim çok düşük, bu ameliyatı olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var

Ben de rahatsızdım durumdan ve Esra cabuk cömert le tanıştım aslında biraz cesaret işi doktora güvenmen gerekiyor.Karar almak en zorlu kısım ama rahatsızsan en son canına tak ediyor.Benim de acı eşiğim düşük acı çektim evet ama sonradan kurtulduğuma çok sevindim.İlk 1 hafta yatıp dinlenirsen sonrası kolaylaşıyor birazda titiz olman şart.Dikiş izleri benimkiler bakınca gözükmüyor bilmiyorum burda yazılmış ama bende yok gibi çok az sertlik var ama belli belirsiz.Kızlık zarıyla alakası yok çalışmana ilk hafta engel olacak ama izin alırsın.Herhangi bir risk derken doktorun yanlış müdahalesi şekil bozukluğuna yol açar sağlıken yok.Burda önemli olan git doktora öncesi sonrası fotolarını iste iyileşme sürecine kadar takip ediliyor sonuçta.Araştırmanı güzel yaparsan iyi sonuç alırsın.

Teşekkür ederim ya sağlıkla alakalı bir durum degil, sonradan yaptırıp pişman olma ihtimali de var ne biliyim sağlıken bir problem yaşamadıkça ameliyat masasına yatmak içime sinmedi pek, zorlu bir süreç sonuçta. Erkekler bu duruma nasıl bakıyor hic bi fikrim yok görsellik önemli mi onlar için ne bileyim belki de bu bizlerin özgüvenini zedeliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…