iç döküşüm ...

Evlenmek için bahanelerin ardına saklanma.Yaş 21 evlilik için çok erken.27 yaşında bir erkekte bekleyince hakkına girmek gibi bi olay olmuyor.30 unda 31 inde evlensin nolur.21 yaşında daha okuyan bir kızı,hayata hazırlanmamış bir kızı evli kadın yapınca o hakkına girmiş olmayacak mı?Eğer mesele hakka girmekse.

Senin o evde olmanla annenin acı çekmesinin alakası ne anlamış değilim.Sen mi buldun babana kadın.Saçma bir düşünce.Sen yokken annen üzülmüyor hiç aklına gelmiyor da sen varken mi hatırlıyor.

ANNEN GİBİ OLMAMAK İÇİN OKU KIZIM OKU.BIRAK EVLİLİĞİ.
Annen bu iğrençliği kabul etmek zorunda değil.Pekala ayrılabilir.Aile büyüklerinizi devreye sokabilirsiniz.Neden sessizce sineye çekiyorsunuz.

valla yahretle okudum sanki roman okudum yaaa. bu ne yaaa. koca adamın yaptıgına bakarmısın arkadaş. allah yardım etsin valla diyecek başka bişe bulamıyorum

özür dilerim . keşke daha düzgün yazabilseydim . ama inanın her satırını aglayarak yazdım ne saçmaladığımı ben de bilmiyorum şu an
Merhaba =) nasılsın ?

ebeveynlerimizle birbirimizden sorumluyuz mutlaka

Aileden birinin verdiği kararlar diğerlerini çoğunlukla doğrudan bazen de dolaylı olarak etkiliyor.

erkek arkadaşının olanlarda hiç bir sorumluluğu yok üstelik anlattığını göre doğru insan

Oncelikle onunla olan iliskinizi olayların dışında tut ve unutma bu tarz şeyleri kesinlikle anlatmamalisin
Asla

Annene koru gelmiyorsun .ddestek aradigina içini dökmek istediğine eminim
ama annene senin de yiprandigi anlatmalisin.
Ya kabullenmeli ya bosanmali
Bu olayın sonu yok

Insan bencil olmalı biraz.
sen herkesten degerlisin
Sen mutlu olursan mutlu edersin
seni mutlu edecek şeyler neler ?
evlenmek mi ? O zaman evlen
Annenin yanında kalmak mi ? o zaman kal

Annenin artık sorumlulugu üstüne alması gerekiyor

Ailece bir toplantı yapın ve karar verin

yaaa gercekten çokk tesekkür ederim ..

haklısın ..

evlenince mutlu olacagımı düşünüyorum .

ama öncelikle kendm için bişeyleri rayına oturtacagım .. senin dedğini düşününce karar verdim ..

ehliyet mesela .. sonra 1-2 yaş da olsa geçmesini ..

annemle konuşAmıyorum çok üzülüyor ...

Uzulsun.
Hayatın kuralı bu uzulmeden mutlu olunamiyor

Bu basamagi geçsin .bbir sonraki basamak mutluluk çünkü

Konuş lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…